(FOTO DOKAZ) NOVA AFERA DUŠKA TOŠIĆA UZDRMALA SRBIJU: Isplivale sve fotke, POGLEDAJTE NOVU FUDBALEROVU LJUBAVNICU?

Autor:

Zabava

16.05.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razotkrivena nova afera Duška Tošića?

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic
Duško Tošić otkriven u novoj aferi!

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić su već godinama u epicentru zbivanja, svako malo ispliva nova afera kod nekog od njih dvoje, te napravi potres u celom regionu.

Naime, cela Srbija je u januaru 2019. godine brujala o intimnim snimcima i slikama JK iz veze sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, koje su preplavile internet i društvene mreže i za malo ih koštale braka. Nakon te veze, otkrivena je Duškova afera sa Anom Jovanović, manekenkom i suprugom pevača Peđe Blizanca, koju je iako pored mnoštvo dokaza sa svih strana pokušao da negira, ali bezuspešno.

Na sve načine su pokušavali da se peru kako je njihov brak idiličan i da im se smešta, ali najnovija fudbalerova afera koja je isplivala po rečima ljudi sa društvenih mreža, pobila je sve sumnje da u njihovom braku i dalje sve funkcioniše, kako oni navode.

Po tvrdnjama poznate tiktokerke koja smatra da je svojim oštrim okom razotkrila Duškovu aferu, a koja se ni manje ni više odvijala pred našim očima, u tolikoj meri da čak i ne kriju ljubav, ona je u videu na Tik toku ispričala kako je došla do tog saznanja. Kako ova influenserka navodi, iz radoznalosti je na Instagramu zapratila prelepu devojku turskog porekla Serru Abdi, kad je videla da je Duško Tošić prati, ne sluteći šta će sve otkriti u samo par dana.

Foto: Instagram/printscreen

Serra Abdi Duškova nova ljubavnica!

Nakon što je manekenka prihvatila kao prijatelja, počeli su da se ređaju storiji. U prvi mah je videla, kako fudbaler boravi u istoj prostoriji i gleda fudbal, sa muškom osobom istog prezimena kao i ona sama, što je i dalje nije navelo na toliku sumnju, koliko je sledeća fotka koja je brzinski ispaljena na Instagramu, a kao dokaz je priložila fotke poznata tiktokerka.

Foto: Instagram/printscreen

Sporna fotka Duška i muške osobe istog prezimena kao što je i njeno..

 

Mlada Serra je objavila fotku u momentu uživanja u prvoj jutarnjoj kafi, a pored nje je stajala čokoladna bananica napravljena u Srbiji i poruka "Ljubavi" na srpskom jeziku,  što je morate priznati više nego očigledno i evidentno da postoji nešto više u ovom odnosu navodi i dalje poznata tiktokerka.

Ovi dokazi su naveli na sumnju, da je Duško nakon svih afera pokušao da se skrasi pored anonimne devojke turskog porekla, a glumio uzornog muža i mazao oči srpskim medijima da u njegovom braku cvetaju ruže. Na društvenim mrežama ova afera je postala viralna, mnogi tvrde da je situacija zaista očigledna, a da li je istina saznaćemo u narednom periodu.

Foto: Instagram/printscreen
- Ovde možete videti da Duško prati lepoticu uz Turske, i da ona ima malo pratioca, što je razog više što je pomislio da se neće otkriti nova afera.
RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Duško je prati na instagramu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Psiholog

16.05.2021 17:14

Boli me uvo za indijanac iz orlovata i za njegovu kao ženu nabeđenu

Uroš

20.05.2021 06:51

Uzdrmala Srbij?, zaboleme za njih