ŽESTOKA SVAĐA KULMINIRALA: Haris otkačio Radu u poslednjem momentu, PEVAČICA U OČAJNOM STANJU?

Autor:

Zabava

16.05.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada očajna zbog Harisa!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Rada napala Harisa!

Rada Manojlović je imala žestoku svađu sa svojim momkom Harisom Berkovićem. Kako saznajemo, on je obećao pevačici da će doći iz Bosne kod nje u Četereže, kako bi proveli zajedno nekoliko dana, jer se nisu skoro dva meseca videli, međutim, pevač je taj dan kada je trebao da dođe, Radi javio da ipak ne dolazi.

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO!

„Haris je obećao da će doći u Četereže i da će se zadržati nedelju dana, a da nakon toga Rada krene sa njim u Bosnu. Skoro dva meseca se nisu videli, p asu se dogovorili da se sada ne razdvajaju i da budu skupa i kod Radinih i kod Harisovih. Ali, dok je Rada pripremala sve za Harisov dolazak, sa sestrom Majom se baš potrudila oko ručka, nazvao je Haris i rekao da su mu u zadnji čas iskrsle obaveze i da ga ne čeka. Rada je mislila da se šali sa njom, a onda kada je shvatila da nije šala poludela je i više Harisu nije dozvolila da reč kaže. Urlala je na telefon i svi ukućani su je čuli i bili u šoku jer nisu znali šta se dešava”, priča izvor i dodaje:

„On je pokušavao da se opravda, ali ga ona nije slušala, već je vikala i gurala svoju priču. U jednom momentu mu je zapretila: ‘Dosta mi je više tvojih dečjih fora, ostaviću te i naći ću nekog ko će da me poštuje, nećeš više da me zajebavaš!’ Nakon toga mu je prekinula vezu i ugasila telefon. Sestra Maja je pokušala da je uteši, rekla joj je da se smiri, da ne kvari sebi dan, kao i da sigurno postoji razlog zbog čega Haris ne može da dođe”, objašnjava nam izvor i nastavlja:
„Haris je pokušao da je dobije na telefon, zvao je, pisao joj, ali se ona nije javljala. U jednom momentu je zvao i njenog tatu, i objasnio da mu je žao što nije sa njima, ali da nikako nije mogao da odloži obaveze. Radin tata mu je rekao da se ne sekira i da će Rada kad je prođe ljutnja popustiti”
, završava izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading