ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG ŠVERCA KOKAINA! Rijaliti zvezda progovorila o tome kako su pokušali da je ubiju dok je bila na robiji!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa i atraktivna sprska starleta završila je u zatvoru zbog učestovanju u švercu kokaina. Ona je otvoreno govorila o agoniji kroz koju je prošla.

Foto: instagram.com/official_nina_prlja
Buran život Nine Prlje

Starleta i bivša rijaliti učesnica Nina Prlja prilikom jedne policijske akcije uhapšena je 15. decembra 2016. godine u svom stanu zbog sumnje da je pokušala da prokrijumčari 100 grama kokaina u donjem vešu i telesnim šupljinama.

U toj akciji, istog dana na aerodromu Nikola Tesla uhapšeni su i Ivan Radović Koki koji je označen kao vođa grupe, te Jasmina Petrović dok su pokušavali da se ukrcaju na let za Abu Dabi. Nina je četiri meseca provela u Centralnom zatvoru, a u aprilu 2017. godine sud je odlučio da zatvorsku kaznu zameni merom zabrane napuštanja stana. U to vreme nosila je nanogicu i kretanje joj je bilo ograničeno.



Nina je tokom boravka u rijalitiju "Parovi" govorila o svojim zatvorskim danima, kao i svemu sa čime se tada suočila. Ona je pomenula čak i to da je strahovala za sopstveni život jer su druge zatvorenice pokušale da je ubiju.
RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nina Prlja učestovala je u rijalitiju "Parovi"

Ona je istakla da je najveći stres doživljavala tokom tuširanja jer su pojedine zatvorenice imale hemijske olovke kojima su vrebale da je izbodu. Na sreću, ona je imala cimerku koja ju je čuvala dok se tušira, te je zato ta četiri meseca provela bez ozbiljnih povreda. Ipak, tada je zaboravila da napomene kako je u januaru 2017. godine pretučena od strane nekoliko zatvorenica.

Pisalo se čak i to da je Nina u zatvorskoj menzi došla u sukob s jednom od zatvorenica, jer joj se navodno unosila u lice tražeći odgovor na pitanje zašto je ogovara. Tada su na nju nasrnule druge zatvorenice, a ona je završila u samici, bez dodira sa ostalima.

Ovi teški dani su sada iza nje, te se po objavama na društvenim mrežama može videti da Nina vodi veoma luksuzni stil života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading