(FOTO) MENJALA IH JE KAO ČARAPE: Ova pevačica bila je u vezi sa Arkanovim sinom, a sada je udata za šest godina mlađeg!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabavljala se sa mnogim uspešnim muškarcima.

RepublikaFoto: instagram.com/karolinagocheva
Pevačica je bila u vezi sa mnogim uspešnim muškarcima...

Makedonska pevačica Karlina Gočeva ljubavnim pesmama osvojila je srca publike širom Balkana.

Njena muzika uvek je zvučala iskreno i vrlo emotivno, a sada znamo i zašto. Naime, ova lepa pevačica menjala je muškarce kao čarape, pa je bila u vezi sa sinom Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlom, zatim je četiri godine bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a onda se smuvala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila, a sa kojim je ušla u vezu svega ubrzo nakon raskida sa kopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Kako prenosi "Objektiv" pevačica je sada udata za Mihaila Korubina, šest godina mlađeg slikara sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”. Mladi slikar potiče iz umetničke porodice, njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goce

16.01.2023 13:45

Mi smo veoma razočarani jer je ovog leta Ćazim Osmani ševio Karolinu Gočevu. Bila je naša največa zvezda a sad je samo još jedna karana pevačica. Bruka.

Zoran

30.01.2023 11:02

@Goce - Da je bar samo Karolina u pitanju. Ovaj kriminalac je opalio skoro celu makedonsku estradu. Zaboravljaš da je prošlog leta Ćazim ševio mlade pevačice Linu Pejovsku, Antoniju Gigovsku i Oliveru Gjorgosku.