ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PO PRVI PUT SE OGLASILA NAKON OČEVE SMRTI: Panonski mornar bi bio PONOSAN nakon OVOG!

Autor:

Zabava

14.05.2021

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba Balašević sprema pesmu u čast oca?

Foto: youtube.com/printscreen
Jelena Balašević

Ćerka panonskog mornara Jelena Beba Balašević prvi put se oglasila nakon smrti svog oca Đorđa Balaševića. Naime, samo dan nakon njegovog rođendana, Beba je objavom zaintrigirala javnost. 

-Gospon Tamburaši' i gospoja Beba Balašević nešto ozbiljno petljaju...- napisala je Balaševićeva. 

 

 

Mnogi su se zapitali šta to sprema ćerka Panonskog mornara. Fotografiju je juče na svojoj stranici na društvenim mrežama objavio poznati tamburaški orkestar iz Novog Sada „Gospon Tamburaši“, koji je često pratio Đorđa Balaševića na koncertima. Ovog puta zasvirali su sa Bebom, pa narednih dana treba očekivati lepe muzičke vesti iz porodične manufakture „Balbelo“.

Foto: Tanjug/D. Stanković
U njegovu čast... Đorđe Balašević

„Tatina ćerka, nema promašaja!“, „Neko to odgore vidi sve“, „Dok je nama nas“, „Bar nešto da nas malo uteši“, tek su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Patak

14.05.2021 08:36

Oče li ga ostaviti na miru više? Snaja, ne zanosi se. Nisi ti Đole, niti ćeš ikada biti. Bavi se ti svojim poslom, a genija ostavi da počiva mirno. Niko mu nije ni do kolena. Nemojte se trebati o njegovu slavu. Dobićeš nešto pregleda, tapšanja po ramenu i... gotovo.