(FOTO) ŠOKANTNA IZJAVA JASMINE ANE: Naša jako bogata pevačica je elitna prostitutka, a ima ih još mnogo!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.05.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana otkrila je zašto se prostituišu!

RepublikaFoto: instagram.com/jasmina ana
Jasmina Ana prokomentarisala je prostituciju na estradi...

"Kurir" je objavio da je Božanu Vujić otac ubio kada je saznao da je ona prostitutka, ovo je bio povod da u  emisji "Redakcija" na Kurir televiziji o ovoj temi govore spisateljica Jasmina Ana, koja u svojim knjigama i obrađuje ovu temu i psihološkinja Dragica Danilović. 

Alternativna zanimanja veoma su česta kod žena koje se bave prostitucijom, pa Jasmina Ana ovo prokomentarisala u emisiji:

- Njih se legalizacija ne tiče, one nikada neće priznati da se time bave. Ja sam čula za mnoga poznata imena. U pitanju je čak i jedna jako poznata pevačica, što je bilo veliko iznenađenje, jer jako puno zarađuje. To je velika pohlepa za novcem.

RepublikaFoto: prtintskrin kurir tv
Jasmina Ana misli da se time bave zbog pohlepe...

Dragica se zatim nadovezala i dodala da je najveći motiv novac:

- Zanimljivo je jer je osnovni motiv novac, a imamo i drugu jednu stvar, sitost stvara još veću glad. Njima treba još više novca da bi ulagale u sebe. Mnoge imaju i svoja zanimanja, a mnoge rade i da bi napredovale.

Glavne mušterije, kako navode, često su moćni muškarci sa mnogo novca, kojima je jako uzbudljivo da imaju odnose sa poznatom ženom i spremni su da plate da bi to i dobili. 

RepublikaFoto: prtintskrin kurir tv
Psihološkinja Dragica Danilović složila se sa spisateljicom...

- To je neka vrsta njihovog statusnog simbola, njima znači i samo da budu viđeni u takvom društvu - slažu se obe.  Sa elitnom prostitucijom najčešće idu droga i alkohol. Više treba da se priča o paklu svega toga, devojke lako uđu u to, ali se izuzetno teško izvlače.

Umesto legalizacije prostitucije, obe gošće složile su se oko toga da je najbolje kažnjavati osobe koje plaćaju za takve usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nikola

14.05.2021 04:19

Pa recite vec jednom ko su te pevaljke...da znam da li da sakupljam pare ili ne???

Stidim se u kakvoj zemlji zivi

14.05.2021 19:33

@Nikola - "Umesto legalizacije prostitucije, obe gošće složile su se oko toga da je najbolje kažnjavati osobe koje plaćaju za takve usluge." Prvo, obe gosce izgledaju "taman", a drugo, vecu glupost skoro nisam cula. E, bas da vidim ko ce clanovima biblioteke i ostalim "elitnim" klijentima da sme da pomene naplatu kazne! Ali, zasto jednostavno bar donekle ne zastititi zene koje rade, pa rade, to sto rade, legalizacijom prostitucije, kad moze beskrajno da se lupeta o svim NEIZVODLJIVIM kombinacijama.

Istina

14.05.2021 06:12

Kada ovako gadna i zlobna žena čije crte lica govore samo o mržnji i gorčini spominje druge žene to je samo i isključivo da ih SVE pljune. Tada ona može da "ispadne" intelektualka, zvezda i bitna. Za još koji evrić. Bljak