GLUMICA SE IZNERVIRALA U EMISIJI, PA VODITELJ HTEO DA NAPUSTI PROGRAM: Šokantno ponašanje Ive Štrljić!

Autor:

Zabava

13.05.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata Glumica Iva Štrljić poznata je kao veoma tolerantna i smirena osoba, ali je neko i nju uspeo da iznervira,

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand
Iznervirala se zbog pitanja... Iva Štrljić

Gostujući u "Grand magazinu", Ivu je voditelj isporvocirao pitanjima o eotivnom partneru navodeći da ju je video u gradu s nekim muškarcem. Međutim, vidno iznervirana Iva je sve demantovala:

- Ne viđaš me se sigurno ni sa kim, jer uvek sama šetam. Inače se više družim sa muškarcima nego sa ženama i uglavnom možeš da me vidiš kako pijem kafe sa raznim muškarcima, ali to su moji prijatelji i drugovi - rekla je uznemireno glumica, pa nastavila:

Foto: instagram.com/iva_strljic
Ume i ona da pošizi... Iva

- To nije istina. Ja kad sam s nekim u emotivnoj priči sigurno me nećeš videti s njim kako pijem kafu, jer sam vrlo diskretna osoba. Uvek to krijem, čak ni prijateljicama ne pričam, nikad se nikom ne poveravam. Ne vodim te neke ženske razgovore.

- Vidiš ti to, iz mirne žene sam izvukao neko ludilo. Doviđence, ja se tebe plašim - poručio je voditelj i krenuo da napusti studio, ali se ubrzo predomislio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading