ZADOBILA HEMATOME, PROCURIO LEKARSKI I POLICIJSKI IZVEŠTAJ JEZIVO PRETUČENE drugarice Tijane Ajfon!

Autor:

Zabava

12.05.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio lekarski i policijski izveštaj Sare Plavšić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Prebijana Sara Plavšić...

Najbolju drugaricu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, starletu Saru Plavšić (19) prebio je 10. 5. 2021. kako ona tvrdi, dečko sa kojim je bila pet meseci u vezi.

Dečko ju je pretukao kada su se u subotu vratili iz kafane. Tom prilikom zadobila je povrede po glavi i telu, a u razgovoru za "Srpski telegraf" je do detalja ispričala šta se dogodilo, pogledajte OVDE.

Sada je procurio lekarski i policijski izveštaj: 

-  U emotivnoj vezi sa (ime poznato redakciji) sam bila oko pet meseci i našu vezu smo prekinuli u Maju mesecu 2020 godine.
Dana 08.05.2021. godine putem telefona čula sam se sa bivšim dečkom (ime poznato redakciji) i u tom razgovoru dogovorili smo se Ade ciganlije u kafanu "Oaza". Sa mnom u društvu je bila moja drugarica i sa (ime poznato redakciji) i njegovim drugom našli smo se oko 02.00 čas.

Kada smo stigle u kafanu u kafanu sa njim u društvu je bio njegov drug, kome ne znam ni ime ni prezime. U kafani smo bili do 05.00 časova i sve je bilo u redu.

Kada smo krenuli kući (ime poznato redakciji) je predložio da drugaricu i mene odveze kući gde ja živim. U vozilu smo sedeli na zadnjem sedištu u automobilu, a vozilo je vozio njegov druga, drugarica je sedela na mestu suvozača. U tokom vožnje (ime poznato redakciji) je predložio da prespava kod mene. Na njegov predlog sam mu rekla da ne može i da nema šta on da spava kod mene u stanu.
Kada smo stigli, on je rekao da zaustavi vozilo, a kad je on zaustavio rekao je da moja drugarica i ja izađemo iz vozila. Ona je prva izašla, a nakon toga mi je dala ruku i pomogla mi da izađem iz vozila sa zadnjeg sediša. (Ime poznato redakciji) je izašao iz vozila prišao mi je i ponovo smo se počeli svađali jer je on zahtevao da spava kod mene. Opsovao me i ne sećam se tačno, a ja sam ga udarila rukom u predelu ramena ili lica ne sećam se tačno. U tom trenutku on je počeo da me udara pesnicama u predelu glave, ja sam od siline udaraca pala na zemlju, a on me je uhvatio za kosu i vukao po asvaltu, a kada me je dovukao do neke ograde pustio mi je glavu i ja sam glavom udarila u tu ogradu, a u njegovoj ruci je ostala moja kosa koju je počupao. Ja sam pokušala da ustanem, a on je ponovo uhvatio za ramena i bacio na zemlju i počeo da me šutira u predelu mojih nogu. Nakon svega on je otišao do vozila koje je bilo parkirano na sred ulice, a ja sam tada ustala, u tom trenutku je naišlo taksi vozilo, ja sam ga zaustavila  i ušla u taksi, sa mnom je ušla i moja drugarica. Kada je taksi krenuo (ime poznato redakciji) je krenuo za nama. (Ime poznato redakciji) je preprečio taksi vozilo i taksista je zaustavio vozilo. (Ime poznato redakciji) je prišao taksi vozilu, otvorio je vrata gde sam ja sedela sa leve strane, a nakon toga me rukom udario po glavi i telu, ja se više ne sećam gde me je sve udarao, ja sam se branila rukama, a nakon toga je seo u njegovo vozilo i otišao. Drugarica i ja smo nastavile taksijem do stana, gde smo izašle iz vozila i ja sam odmah pozvala policiju i prijavila šta se dogodilo, da sam pretučena od strane bivšeg dečka. 
- rekla je Sara u policijskom izveštaju.
 

U lekarskom izveštaju do čijem poseda smo došli piše sa kakvim je Sara povredama prošla:

Nagnječenje temeno desno, bolna osevtljivost, nagnječenje nosa  periorbitalni hematomi obostrano,  razderina gornje usne.

Ovako je Sara izgledala nakon batina koje je dobila od bivšeg dečka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
GG

12.05.2021 19:45

Pa ona je jos dete, tek 19 godina, pileci mozak, a telo zene.

Ja

12.05.2021 21:30

Zar kafane rade do 05h ..?

Iskusila

13.05.2021 05:20

Devojke , učite skolu . Obrazujte se , postanite nezavisne . Ima vremena za izlaske i provod . Kada imate svoj dinar , mnogo će te biti sigurnije u životu . Život nije rijaliti . Ne dozvolite da dođete u situaciju da vas neko maltretira .