SAZNAO DA MU JE ĆERKA PROSTITUTKA, PA PUCAO SEBI U GLAVU: Plejboj zečicu zadesila STRAVIČNA TRAGEDIJA!

Autor:

Zabava

12.05.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Božane Vujinović nije mogao prihvatiti to čime se bavila.

Foto: instagram.com/missbozen_
Bavila se najstarijim zanatom... Božana Vujinović

Jednu od najpoznatijih plejboj zečica, Božanu Vujinović, pre deset godina, zadesila je porodična tragedija kada joj se otac ubio iz šokantnog razloga.

Naime, Božo Vujinović nije mogao da podnese činjenicu da mu se ćerka prostituiše, pa je oduzeo sebi život.

Kako mediji pišu, postoje dve verzije ovog nemilog događaja. Prema rečima njenih koleginica iz posla, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli devojke za provod, a među kojima je bila i njegova naslednica. Kada ju je ugledao na vratima bio je šokiran. Istu noć ju je oterao kući, a ubrzo je sebi pucao u glavu.

 

 

S druge strane, govori se da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je i počela svoju karijeru. Kada su mu prijatelji rekli da mu je ćerka animir dama u javnoj kući, došao je sa pištoljem u ruci i uverio se u to. Surovu istinu nije mogao da podnese i pred svima je izvršio samoubistvo. O tome je tada brujala cela Bosna. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Iako je sebe godinama krivila za nesreću, nastavila je da se bavi tim poslom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Haska

12.05.2021 18:56

Meni je pričao da mu kćerka studira u Bg ali kad je saznao učinio je to. Znam da sam dobio poruku u kojoj se izvinjava za sve i da nikad nije gledao ljude ko je koje vjere i kad sam pokušao da kontaktiram sa njim bio je nedostupan sutradan sam čuo tu žalosno vjest nek ti laka zemlja drug moj