OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI O DINU MERLINU: Svi su u šoku kada ga vide da nasred ulice radi OVO!

Autor:

Zabava

12.05.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao o Dinu Merlinu!

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Dino Merlin

Iako je jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu, Dino Merlin živi kao i svi njegovi sugrađani, kao sav normalan svet!

O pevaču i njegovoj porodici stanovnici Sarajeva imaju samo reči hvale. Kažu da im je jedan od omiljenijih sugrađana, dok za njegovu suprugu Amelu Dervišhalidović, s kojom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, ističu da je divna žena i požrtvovana majka, koja je glavni oslonac pevaču još otkako su se upoznali.

S porodicom živi u naselju Bistrik, jednomod najstarijih naselja u Sarajevu, na levoj obali Miljacke, a kraj u kojem je svio porodično gnezdo vrlo je ušuškan i skroman.

Iako ima više nekretnina u svom vlasništvu, između ostalog i vilu na Ilidži koju izdaje, Dino Merlin je odabrao da živi u svojoj staroj porodičnoj kući. Ispred visoke kapije, kojom je zaklonjen pogled na dvorište i kuću, na uličnom parkingu, nalazi se i mali "mercedes", koji pripada slavnom pevaču i muzičaru.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin

"Edin (Dino, prim. aut.) je divan čovek i komšija. Toliko prizeman i ljubazan, a takva zvezda. Ja sam odrasla uz njegove pesme, moj otac ga je uvek hvalio i isticao kao primer dobrog čoveka. O njemu ništa loše nećete čuti ovde. Sa svakim porazgovara, fotografiše se, toliko je normalan da je i nama to ponekad čudno", rekla je uz osmeh Edita, ćerka jednog Merlinovog prijatelja, koji živi nekoliko kuća od njegove.

"On toliko voli svoju porodicu, jako je vezan za ženu i decu. Najviše vremena provodi u ovoj kući na brdu, iznad Većnice, i često šeta po kraju. Baš je vezan za svoje Sarajevo. On je duša od čoveka, svi ga obožavamo", rekla je druga komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Pevač na čuvenoj Baščaršiji ima svoju radnju, a jedan od prodavaca suvenira, koji se predstavio kao Emir, ljubazno je otkrio neke zanimljivosti o pevaču, o kojima se dosad u javnosti nije govorilo.

"Merlin je skromna osoba, a može da ima sve što poželi. Celo Sarajevo, ako hoće. Ja godinama živim blizu njega, viđam ga svaki dan. I u komšiluku, a i ovde na Baščaršiji. Otkriću vam nešto, što mi Sarajlije jako dobro znamo - on obožava da vozi bicikl i njim dolazi ovde. Sa svima porazgovara, pita nas kako smo, kako nas služi zdravlje, kako ide posao, zna nas sve po imenu. Turisti kada dođu, šokiraju se kada ga vide kako šeta normalno, razgovara, pije kafu s nama. Neko bi pomislio da on ima obezbeđenje, da se krije. Ništa od toga. Eto, ukratko, to vam je Merlin", istakao je Emir, a prenosi Mondo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading