(FOTO) SVI ZNAJU DA MU JE OTAC SVEŠTENIK, A EVO KO JE MAJKA BAKI PRASETU: Jutjuber iznenadio rečima o ženi koja ga je rodila!

Autor:

Zabava

12.05.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase poznat je po šokantnim izjavama, privođenju i različitim postupcima koji najčešće šokiraju javnost, ali ga klinci obožavaju.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Iznenadio kada je pokazao majku... Baka Prase

Međutim, u poslednje vreme on je pokazao svoju emotivnu stranu, najpre kada je objavio da već godinu dana ima devojku u koju je ludo zaljubljen i kojoj je počeo da bude veran. 

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Najpre je pokazao devojku... Bogdan i Anja

A odranije je poznato da je otac popularnog jutjubera sveštenik Nenad Ilić što je javnost mnogo puta šokiralo. 

Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, koji o svojoj porodici ne govori toliko često na mrežama, sada je svoje pratioce na Instagramu upoznao i sa majkom što je, očekivano, ponovo privuklo veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži. On je, naime, objavio nekoliko selfi fotografija i emotivan opis, koji je raznežio sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

- Najlepša osoba u mom životu i moja mama. Skapiram koliko mi nedostaje kad je ovoliko dugo nema! Jedva čekam da se vrati kući - napisao je Bogdan, koji je za manje od sat vremena prikupio blizu 80.000 lajkova na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bucko

12.05.2021 09:00

Ništa pozitivno od ovog zla.