STRUGAR NAPRAVIO DRUGOJ DETE ČIM JE RASKINUO SA MILICOM! Glumac lagao pevačicu da nije spreman za potomstvo!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

12.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar je drugi put postao otac, a kako nakon raskida sa Todorovićevom nije pričao o emotivnom životu, tajno se sve vreme sastajao sa drugom devojkom.

Foto: youtube.com/printscreen
Petar lagao Milicu

Vest da je glumac Petar Strugar (32) drugi put postao otac iznenadila je mnoge, posebno što on nakon raskida s Milicom Todorović nije pričao o ljubavnom životu, a dok je bio s pevačicom govorio je kako još nije spreman za još jedno dete.

Naime, kako je Srpski telegraf prvi pisao, Milica je želela s Petrom da ima potomstvo, a on je bio ravnodušan kad god bi ona načela ovu temu. Međutim čim su raskinuli, glumac je dobio još jedno dete s drugom devojkom.

 

Petar: Presrećan sam što sam dobio drugog sina. Radujem se i uživam!

 - Petar i Milica su se odlično slagali dok su bili u vezi, ali su se uvek raspravljali oko jedne stvari, a to su deca. Milica se u više navrata šalila kako s Petrom hoće mnogo naslednika, ali je on bio ravnodušan i pričao je kako roditeljstvo nije lako i da nije spreman za još dece. Rekao je jednom Milici: "Decu možemo da pravimo, ali za jedno deset godina ako uopšte budemo zajedno." Sećam se da Milici takve šale nimalo nisu bile smešne. Ne zna zašto je Petar tako reagovao na priču o deci, ali je, izgleda, nešto krio, radio je Milici iza leđa - priča za naš list izvor blizak paru.

Kako smo saznali, dok je Petar još bio u vezi sa folkerkom, dopisivao se s nepoznatom devojkom s kojom je intenzivirao viđanje posle raskida sa Milicom, pa je ona ostala u drugom stanju.

- Milica i Petar su pre raskida stalno imali svađe. Nije sumnjala da je vara jer je on u trenucima kad se viđao s tom devojkom pričao stalno da ide na imanje da provede vremena s svojim konjima. Znala je koliko ih voli, pa nije sumnjala da on petlja nešto sa strane. Ta devojka se Petru svidela jer je s njom imao svu privatnost, ali u početku nisu bili intimni, sve se desilo kasnije. Nije ga ni na šta terala, nekako su im se energije poklopile. Kad se rastao od Milice, svakog dana su se viđali i tada je ona ostala u drugom stanju. Javila mu je kad je saznala da je u drugom stanju, ali on nikome nije rekao - priča nam sagovornik i dodaje:

- Petar je veselje napravio za najuži krug prijatelja kad mu je javljeno da je drugi put postao otac, ali je sve opomenuo da se ne pravi velika pompa oko toga jer to ne voli - kaže nam izvor.

Glumac se nakratko oglasio i za medije, pa je otkrio da je presrećan što je dobio drugo dete.

- Tačno je da sam dobio drugog sina. Mnogo sam se obradovao, presrećan sam i uživam. To je sve što mogu da kažem, znate da ne pričam o privatnom životu. Kad gluma bude u pitanju, pričaćemo opširnije. Sinu smo dali ime Ivo, Olja je dobro i sve je prošlo kako treba - poručio je Petar.

Podsetimo, Strugar iz braka sa glumicom Ivanom Nikolić već ima šestogodišnjeg sina, koji je sada postao stariji brat.

 

Milica: Odavno se ne čujem s Petrom

Milica Todorović rekla je nedavno da Strugar i ona posle raskida nisu ostali u kontaktu ni preko poruka, pa je objasnila da ne postoji šansa da s njim obnovi vezu.

- Petar i ja smo raskinuli, to je normalna stvar, život ide dalje. Ne bih da pričam javno o tome šta je razlog našeg razlaza, ali postojale su neke nesuglasice i, prosto, različita interesovanja. Ništa strašno. Ljudi svakodnevno raskidaju, razvode se, prave svadbe i ulaze u veze, nema ničeg pompeznog oko toga. Bilo je lepo dok je trajalo - rekla je tada pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ne plaši se infekcije

04.06.2021 12:41

da je zensko zvali bi ga kurvicom.