(FOTO) JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA MAJKU, PLAVUŠA ZASENILA GLUMICU: Za nepoverovati!

Autor:

Zabava

11.05.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica u Italiji uživa sa majkom i sinom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jeliaveta Orašanin

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin trenutno boravi u Italiji sa suprugom i proslavljenim košarkašem Milošem Teodosićem, a pre četiri meseca rodila je i drugo dete, sina Bogdana.

Glumica je objavila fotografiju iz popodnevne šetnje sa majkom i sinom. Naime, njih dve su pile kafu i jele kiflice na jednoj klupi, dok je pored njih u kolicima bio Bogdan. 

 

 

- Mama- napisala je Jelisaveta u opisu objave. 

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš su u braku od juna 2017. godine, a u februaru 2019. dobili su prvo dete, ćerku Petru, koja je rođena u Americi. Ona je tokom trudnoće istakla da veoma vodi računa zbog situacije sa koronom.

Foto: instagram.com/milosteodosic4
Važe za skladan par... Miloš i Jelisaveta

- I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim ostojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima- rekla je u razgovoru za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading