NAJLEPŠA SVETSKA GLUMICA DOLAZI U SRBIJU: Monika Beluči biće gost Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.05.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monika Beluči gostovaće u Čortanovcima kod popularnog glumačkog para!

RepublikaFoto: Tanjug
Monika Beluči gostovaće kod njih...

Monika Beluči voli prirodu i trenutno je oduševljena idejom da dođe u Srbiju, da bi uživala u savršenom pogledu na Dunav iz kuće Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića u Čortanovcima.

Popularna italijanska glumica i Sloboda su se upoznale 2014. godine kada su zajedno snimale film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, anakon toga ostale su u kontaktu. Kako za "Infomrer" prenosi izvor blizak glumačkom paru, Monika je Slobodi rekla da bi jako volela ponovo da poseti Srbiju, pa joj je popularna glumica predložila da dođe na odmor u njihovu vikendicu, koja se nalazi na samoj obali Dunava, u Čortanovcima.

RepublikaFoto: www.instagram.com/monicabelluciofficiel
Sloboda i Vojin žele da joj se oduže na najlepši mogući način...

Vojin i Sloboda su pre tri godine gostovali kod Monike u Parizu, gde su proslavili godišnjicu braka, pa je sada prava prilika da joj se oduže.

- Ovo će biti lepa prilika da se poznati glumački par oduži svetski poznatoj glumici na gosoprimstvu. Vojin je najavio da će joj spremati naše specijalitete kada budu u Čortanovcima- rekao je izvor "Informera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading