BESAN NA BREGU! Milić Vukašinović: Izdao je rokenrol na najbrutalniji način!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.05.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović ljut je na bivšeg kolegu iz benda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/PINKBHCompany
Vukašinović oštro osuđuje Bregu!

Milić Vukašinović je u intervjuu za sarajevske medije ispričao detalje o karijeri u "Bjelom dugmetu", pa je i napao svog kolegu iz benda Gorana Bregovića ističući da je "srozao ime koje je stvorio".

Bivši bubnjar pomenute grupe i frontmen "Vatrenog poljupca", odgovorio je na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa ostalim članovima bend:

- Ne, nemam zaista. Tifa je pre ove pandemije išao na turneju s Goranom Bregovićem kao 'Bijelo dugme', a to je zapravo Bregovićeva najveća prevara. To je nazvao koncertima 'Bijelog dugmeta', a ustvari je išao s njegovim vašarskim orkestrom. Srozao je ime koje je stvorio, a koje je veliko. Izdao je rokenrol na najbrutalniji način- rekao je Vukašinović, pa se osvrnuo i na pitanje nestanka rokenrola:

RepublikaFoto: Skymusic
Sramotno je to što je uradio "Bijelom dugmetu"...

- Dok je aktivna bila ta neka moja generacija i bilo ga je. Bilo je i tih nekih naših druženja, jer smo više i nastupali. A, danas je sve to zamrlo, nestalo, taj rok nije više aktuelan, primat je nekim jeftinim muzičkim pravcima koji nigde ne pripadaju. Moja generacija danas je stara, ali tu mislim samo na godište. Ja imam isti entuzijazam, snimam novi album, skoro pa svakodnevno se vežba. Sarajevska rok škola je još uvek uzor nekim novim mladim grupama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading