JOVANA JEREMIĆ NOĆNA MORA CRNOGORSKOG PREDSEDNIKA, ZNOJIO SE DOK JE GLEDAO: Mila ću tek da preznojim ako se budemo sreli!

Autor:

Zabava

10.05.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić zapretila Đukanoviću.

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva
Milo Đukanović, Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Hepi, postala je prava noćna mora crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, koji se u poslednjem nastupu oznojio i na sam pomen njenog imena i njene televizije.

- Malo su utihnuli. Nema na Hepiju bitke za Herceg Novi. Nema. Nema... - rekao je Milo, neprestano se znojeći, u gradu u kome su juče održani lokalni izbori i u kome nikad nije pobedio.

Povod za ovu rečenicu bio je Hepijev serijal "Bitka za Nikšić", posle koga je Đukanović izgubio jedno od svojih najtvrđih uporišta, a atraktivna voditeljka mu preko Srpskog telegrafa poručuje da je spremna za intervju s njim.

Foto: Tanjug/AP/wikimedia.org/Vasilije Ostroski
Milo Đukanović

- Nesporno je da je on veliki političar i stari lisac, a isto tako i lep čovek koji važi za velikog frajera. Za njim su trčale mnoge poznate ličnosti, ali ja nisam žena koja trči ni za kojim muškarcem, ja sam žena koja postavlja stvari na svoje mesto - kaže Jeremićeva.

Na pitanje da li bi otišla čak i u Crnu Goru da ga intervjuiše, voditeljka nema dilemu:

Jovana: ON JE FRAJER ZA KOJIM SU MNOGE TRČALE, ALI JA NISAM OD TAKVIH

- Želja mi je da uradim intervju s njim i sasvim sam sigurna da bi se znojio više nego ikad u životu. Pripremila sam set platnenih maramica koje ću specijalno za njega da uštirkam, a na njima ću izvesti i svoje inicijale da ima za uspomenu. Ja predstavljam oličenje i ikonu borbe u regionu protiv njegovog režima. Prava sam Srpkinja i moj je posao da branim srpstvo od svakog ko ga ugrožava.

Ističe da Milo Đukanović ne može da živi bez nje.  

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana Jeremić

- Već nekoliko puta na nacionalnoj televiziji imenom i prezimenom me je prozivao da pravim kampanju protiv njega i da sam zaslužna za bitku za Nikšić. Sada je rekao: "Nema bitke za Herceg Novi, utihnuo Hepi", ali te bitke nije bilo zato što Đukanović nikada nije bio vlast u Herceg Novom. To je srpski grad - odgovara voditeljka. 

Dodaje da nema ništa lično protiv Đukanovića i da joj je čak i simpatičan:
- Meni ne smeta ništa njegovo, ali neću dozvoliti da otima ništa naše, srpsko, neću da dozvolim da sportisti pišaju po SPC i da se otima imovina Crkve.

Voditeljka je najavila još jedan veliki serijal o Crnoj Gori, koji će nositi naziv "Bitka za Podgoricu".

Kako je nastala "Bitka za Nikšić"
Voditeljka je ispričala kako je nastao naziv za legendarni serijal "Bitka za Nikšić".
- Taj naziv smislili smo bivši operativac Državne bezbednosti Boža Spasić i ja. Pozvala sam Božu i rekla da mi treba naziv za serijal o Crnoj Gori i rekla: "Daj, bre, nešto u fazonu Mojkovačke bitke", a on je rekao: "Pa neka borba". Meni je trebalo nešto epsko, Crnogorci su čojstvo i junaštvo, oni su junaci, oni sebe doživljavaju kao jake, stabilne muškarce. U isto vreme smo rekli: "Bitka za Nikšić" i tako je nastao taj naslov i obeležio je ove izbore. Jedno vreme se koristio u svim novinama i na svim televizijama, to je naslov zbog kojeg Milo Đukanović nije mogao danima da spava i zbog kojeg se znoji i dan-danas - navela je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Niš

10.05.2021 16:16

Budite realni ova voditeljka ne može ni auto Milu da opere. On je ironično spominje i nju tv Happy