U prodaji novi CD "Đure i mornara"

Autor:

Zabava

10.05.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"More" muzika za dušu radost i tugu

Foto: PROMO
Tekst potpisa

U izdanju "Multimedia Music" ovih dana se pojavio četvrti album benda "Djura i mornari" pod nazivom "More". Predhodni albumi benda "Mediteran", "Tropikalizam" i "Alegria" učinili su da publika zavoli specifičan "morski" stil i zvuk ovog benda.

Klasična rok postavka sa dodatkom harmonike, tambure i udaraljki, stvara umilnu muziku jugoistočnog Mediterana kojim dominiraju Jadransko i Egejsko more. Muzika da se tuguje i da se raduje. Pesme uz autorsku podršku muzičkog producenta Milana Milosavljevića Burde potpisuje Vladimir Djurić Djura poznatiji kao Djura Mornar. Djurina poezija i specifičan kantautorski glas daju pečat i ovom albumu kao što je to bilo i na solo projektima "Maštarije" i "Letnja terasa".

Foto: PROMO
Tekst potpisa

Djurine ljubavne pesme lako se pamte i uz njih se može plesati, pravljene su za dugo trajanje i za utehu izgubljenim dušama. Kada brodovi zaplove u nepoznate vode, samo pesma Mornara može ih vratiti na siguran put. Bend čine Vladimir Djuric Djura glas, Milan Milosavljević Burda klavijature, Nenad Ljubenović harmonika, Dejan Resanović bas, Radivoje Bojanovski gitara, Nenad Djordjević bubnjevi, Stefan Fuks tambura, Srdjan Tanasković klavir, Maja Klisinski udaraljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading