EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO ESTRADNOG RATA IZMEĐU RADE MANOJLOVIĆ I MILICE PAVLOVIĆ: Konačno otkriveno!

Autor:

Zabava

10.05.2021

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma ih posvađala.

Foto: e-stock/S.Kostić, prntscreen
Sukob zbog pesme... Milica Pavlović, Rada Manojlović

Pevačice Rada Manojlović i Milica Pavlović godinama se ne simpatišu i izbegavaju, a sada je konačno otkriveno i zbog čega vlada negativna atmosfera između ove dve dame. Kako se saznaju, Rada je prva potkačila svoju koleginicu.

- Svi su mislili da je Milica iz čista mira prozvala Radu kada je rekla da može da spava u range-roveru jer nije kupila stan posle toliko godina karijere i tada su je mnogi osudili- rekao je izvor za Scandal i dodao da je zapravo Milica ta kojoj je zasmetalo poređenje sa starletom.

Foto: e-stock agency
Milica Pavlović se našla prozvanom od strane koleginice

- Međutim, ipak je Rada ta koja je navela Milicu da je javno pecka i provocira. Na jednoj od Zadrugovizija pre nekoliko godina Sanja Stanković pevala je pesmu "Baja papaja" koju izvodi Milica, i Rada je tada rekla da je to prosta pesma i da nije teška niti komplikovana, te da je Sanja to odlično otpevala, identično kao MIlica. Milici he to zasmetalo jer je ipak priznata pevačica, a Sanja je samo starleta iz rijalitija. 

Na tadašnjoj Zadrugoviziji, Rada je ovako prokomentarisala pevanje rijaliti starlete.

Foto: youtube.com/printscreen
Rada Manojlović na "Zadrugoviziji"

- Ajde sad da se ne lažemo- u pesmi Baja Papaja zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linja da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila- dobar kombinezon, šareni, medved... Potrudila se da skine spot Baja Papaja, mislila sam na to- pravdala se tada Rada kada je shvatila da je možda preterala i da će se njena koleginica uvrediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading