OTKRIVI DETALJI ĐANIJEVE AFERE SA BEOGRAĐANKOM! Fokeru umalo ljubavnica da dođe glave!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa otvoreno pričaju o problemima u braku, pa čak i folkerovoj prevari. Sada su otkiveni svi detalji ove afere.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Đaniju ljubavnica umalo došla glave

Đanijeva afera sa jednom devojkom iz Beograda umalo ga je koštala braka, ali i ozbiljno ugrozila zdravlje njegove supruge Slađe Trajković, pišu domaći mediji.

Naime, Đani je pre pet godina imao aferu sa jednom Beograđankom. Njihova veza trajala je izvesno vreme i pevač se baš zaljubio. To je uzrokovalo time da se njegovo ponašanje prema Slađi promenilo i ona je odmah posumnjala da se nešto dešava sa njim, piše Objektiv.

- Viđali su ga u poslednje vreme u društvu jedne jako atraktivne devojke, na javnim mestima, kao da se uopšte nisu krili. To je sve došlo i do Slađe. Veoma ju je sve to pogodilo, danima nije mogla da dođe k sebi, bila je veoma razočarana. Đani nije mogao da veruje da su joj ljudi sve preneli, molio ju je za oproštaj, čak se i zakleo u crkvi da to više nikada neće uraditi - kaže izvor za pomenuti mediji.

Slađa mu je tada prešla preko svega, međutim, prevara se ponovila.

- Đani je mnogo patio za tom devojkom. Jedne večeri se napio i preko zajedničkih prijatelja ju je molio da se vide. Ona je došla i potom su otišli zajedno u jedan motel. Slađa je znala gde će biti i odmah je otišla tamo i napravila skandal - priča izvor.

Slađi je posle ovoga pozlilo te se Đani baš potresao zbog zdravlja supruge i rešio da se potpuno promeni i više je pazi i brine o njoj. 

Podsetimo, folker je jednom prilikom priznao kako je prevario suprugu, ali kako je tvrdio, samo jednom, kao i da se to svakom muškarcu desilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading