TRAGIČNA SUDBINA POZNATE SRPSKE PEVAČICE: Razbolela se od tuge, do smrti dozivala pokojnu ćerku

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada nije prevazišla tragičnu smrt svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/ Yousonso
Vera se nikada nije oporavila od ćerkine smrti...

Legendarna pevačica narodne muzike Vera Ivković preminula je 2012. godine u domu za stara lica u Rumi u 63. godini.

Popularna pevačica poznata je po hitovima koji se i danas pevaju, kao što je “Šuška se, šuška”, ali i “Moj dragane” i mnoge druge.

Kako prenosi "Objektiv" njeni prijatelji i poznanici tvrde da se pevačica drastično promenila nakon smrti ćerke Maje, koja je od neizlečive bolesti umrla u 27. godini, te da se od tog tragičnog događaja nikada nije kompletno oporavila. Ovaj gubitak nikad nije mogla da prihvati, zbog čega se i razbolela, a kako je četiri godine pre ćerke ostala i bez muža, njena smrt bila je samo kap u prepunoj čaši.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bio je jako vezan za baku...

- Za moju porodicu je to ružan period. Maja je bolovala od lupusa. Za nju nisam bio toliko vezan jer je zbog bolesti nisam često viđao. Više sam bio vezan za babu i dedu, po kom sam i dobio ime. On je prvi umro, a posle njega i Maja. Njena smrt je svima teško pala, ali je baki bilo najteže. Zbog toga se razbolela, a posle nekoliko godina i ona je preminula. Imala je dva šloga, pa smo je kasnije smestili u Centar za stara lica u Rumi- rekao je ranije za Stars Danilo Živković, unuk popularne pevačice, koji se takmičio u jednoj od sezona “Pinkovih zvezda”.

- Teško se borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa- rekao je njen sin pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vera se pre ćerkine smrti stalno smejala...

Majina drugarica i koleginica Anđelka Govedarević ispričala je pre četiri godine da je Vera uvek volela da se smeje, ali da nije mogla da podnese da njene ćerke nema:

- Ona je ranije imala taj divni osmeh, toliko je volela da se smeje. Stalno smo jedna drugu zasmejavale. Jednom smo se i pred Titom usred pesme tako zasmejale. I sada pokušavam da iz nje izvučem osmeh. Uspem, nakratko, ali onda se ponovo povuče u sebe, krenu joj suze i samo doziva Maju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading