LJUBAVNA BAJKA TIPSAREVIĆA! Biljana: Nisam htela da mu se javim na telefon godinu dana

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Tipsarević otkrila je malo poznati detalj iz njenog braka sa Jankom!

RepublikaFoto: instagram.com/tipsarevicjanko
Biljana je otkrila malo poznati detalj iz njihovog braka...

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević ispričala je zanimljivu priču kako je upoznala svog supruga, tenisera Janka Tipsarevića.

- Jako malo ljudi zna našu priču, koja je jako interesantna. Janko je neko ko je mnogo putovao kada je bio aktivan igrač, mi smo se upoznali kad smo bili mladi, 21-22 godine, kako vreme leti... Mene je moj komšija Pufi pohvalio Janku, dao mu moj broj telefona, bez da me je uopšte video. Janko je mene zvao, ali ja se, srećom, nisam javila – počela je dizajnerka, pa dodaje:

RepublikaFoto: Promo
Ona smatra da muškarac mora postepeno da osvaja ženu...

- Posle godinu dana mi smo se upoznali preko prijatelja, gde se on mene predstavio i rekao mi da već ima moj broj telefona i pitao zašto se ne javljam već godinu dana.

Objasnila je i zašto bi ga odbila da mu se tada javila na telefon.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanatipsarevic
Jako je srećna sa njim...

- Sudbina je, ali da sam se pod tim okolnostima javila u tom trenutku i da se on predstavio, s obzirom da ja nisam bila neki teniski fan, nisam pratila toliko naše sportiste, nisam bila upoznata sa njegovim imenom i prezimenom na tom nivou... Da sam se javila i da je on zahtevao da se upoznamo tek tako, ja bih to odbila istog tretnuka – priča Tipsarevićeva u emisiji "Premijera Vikend - Specijal", pa je objasnila da je starpmodna i da smatra da muškarac mora postepeno da osvaja ženu:

RepublikaFoto: instagram.com/biljanatipsarevic
Da mi se tad javila možda ne bi imali dvoje predivne dece...

- Ja sam staromodna i volim kad se muškarac udvara ženi, a ne da okrene telefona, to je najlakša stvar. Volim kad se žena osvaja na postepan i romantičan način, što je on posle godinu dana i učinio. Sreća da se nisam tada javila, jer ko zna da li bi danas bili porodica i imali dvoje predivne dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading