(FOTO) ZAPEVALA U ČOLINOJ PESMI PA NESTALA! Ovako danas izgleda MALA IVANA koju je zbog hita "ČAJE ŠUKARIJE" zavoleo ceo Balkan!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica po imenu Ivana Legin proslavila se saradnjom sa Zdravkom Čolićem Čolom, ali onda je nestala iz javnosti. Evo kako danas izgleda zvezda pesme "Čaje šukarije".

Foto: youtube.com
Ivana je osvojila Balkan gostujući u Čolinoj pesmi

"Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato, rekla sam mami kad porastem, udaću se za tebe, zato rastem i rastem i jedva čekam da porastem" - pevali su Zdravko Čolić i mala Ivana 1990. godine u pesmi "Čaje šukarije", međutim, ova devojčica posle toga nestala je iz javnosti iako je osvojila ceo Balkan.

Ivana Legin otpevala je čuvenu pesmu sa jednom od najvećih zvezdanekdašnje Jugoslavije Zdravkom Čolićem, a ovome je prethodila i uloga koju je odigrala u kultnom filmu “Kuduz”.

Ipak, uprkos velikoj pupularnosti koju je stekla već u detinjstvu, ona je nestala iz javnog života. Kasnije su otkriveni i razlozi za to.

 

 

Naime, nakon rata devedesetih, ona je sa porodicom krenula u izbeglištvo i život je odveo na potpuno drugu stranu sveta. Ivana danas živi u Australiji gde se bavi marketingom i režijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading