ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O ŽIVOTU SA SAMOHRANOM MAJKOM: Tate se ne sećam!

Autor:

Zabava

09.05.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica govorila o odrastanju bez oca.

Foto: youtube.com/printscreen
Anastasija ponosna na majku Cecu Ražnatović

Ceca Ražnatović oduvek je imala veoma blizak odnos sa svojom decom, Anastasijom i Veljkom, a nakon smrti njihovog oca Željka Ražnatovića Arkana, bila im je jedini oslonac u životu. Anastasija je otkrila zbog čega je ponosna na majku, čega se sve Ceca odrekla zbog njih, ali i kada joj je otac najviše nedostajao. 

Pevačica je priznala čega se sve Ceca odrekla zarad svoje dece.

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka- počela je Anastasija za Alo.rs i dodala da je ponosna na majku.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Falila joj očinska figura...

- Naravno, jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek- istakla je.

Istakla je i kada joj je otac najviše nedostajao, ali i da je s godinama naučila živeti s tim.

- Otkad znam za sebe, tate se ne sećam. Uvek mi je bilo teško što nemam oca, a najviše mi je nedostajao dok sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu, tada bih se često zamislila i bila sam tužna, ali sam naučila da živim sa tim. Hvala bogu, pored sebe sam imala majku i tetku, koje su mi pružile ljubav i bile potpuno posvećene Veljku i meni- rekla je pevačica.

Foto: youtube.com/printscreen
Željko Ražnatović Arkan i Ceca

Za kraj je uputila savet svim samohranim majkama i deci koja prolaze kroz sličnu situaciju. 

To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene- završila je Ražnatovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading