ŠIJAN I NJEGOVA TRUDNA VERENICA MORALI DA NAPUSTE KUĆU U SURČINU, GOCA SE POTRESLA: Bojana i Mirko se sele!

Autor:

Zabava

09.05.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i njegova trudna verenica Bojana Rodić odlučili su da se, usred renoviranja kuće u Surčinu, presele u Titel kod njenih.

RepublikaFoto: instagram.com/ bojana_rodic
Odlučili da se presele u Titel

Kako prenosi "Star", oni su ovu odluku doneli jer je Bojana u poodmakloj trudnoći i potreban joj je mir, a radnici u Surčinu uveliko rade što njoj sada smeta.

Oni su odlučili da se presele u Titel kod Bojaninih roditelja dok se radovi u kući u Surčinu ne završe, a to se Goci Božinovskoj nije dopalo:

RepublikaFoto: Prntscrin
Nije joj pravo... Goca Božinovska

- Uopšte joj nije bilo prijatno kad je saznala da joj sin živi kod tašte! U Surčinu su svaki dan majstori, Mirko i Bojana stalno nešto menjaju, žele da sve bude po njihovom ukusu. Svi lude od tih majstora, ali šta da se radi. Pošto je Bojana u petom mesecu, treba joj mir, a kod Goce je zbog radova stalno neka buka, pa su ona i Mirko rešili da dok dok traje renoviranje žive u Titelu - objašnjava izvor za "Star" i dodaje:

Foto: instagram.com/ bojana_rodic
Bojana i Mirko

Goca se rastužila zbog toga, nije joj nimalo pravo, ali ne sme da se meša. Samo ih je zamolila da je češće obilaze. Mirko joj je rekao da će on svaki drugi dan dolaziti u Surčin kako bi obilazio majstore i pratio kako napreduju radovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading