(VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U "MORU TUGE"! Pevačica napustila Srbiju sa sinom, pa otkrila kako se oseća!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.05.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su glasnije spekulcije o problemima u braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a njeni potezi dodatno to i potvrđuju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Prijović

Naime, sve je počelo kada je pevačica pokušavala da od medija sakrije posete menadžera svom domu dok njen suprug Filip Živojinović nije kod kuće.

Nakon toga je naprasno sa svojih profila na društvenim mrežama skinula muževljevo prezime i vratila svoje devojačko Prijović.

Taman kada se pomislilio da je sve samo puki splet okolnosti, Aleksandra je sa sinom napustila Srbiju. Ona revnosno objavljuje fotografije i snimke sa putovanja, ali na njima nigde nema Filipa. 

Poslednju fotografiju koju pevačica ima objavljenu sa suprugom, nastala je još u decembru prošle godine kada su obeležili petu godišnjicu ljubavi.

 

 

 

Sada je na svom Instagramu objavila snimak sa krstarenja dok je u pozadini išla pesma "More tuge" njenog kolege Saše Matića, te su mnogi pomislili da je ovu poruku upravo uputila Filipu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

09.05.2021 04:49

Znači i prijovićka osetila ,,alat"drugog muškarca to znači više nema stajanja navika menjanje ,,čudo" sada će viši biti i u štampi ljudima su najvažnije sex afere a ona će da traži krivca a to će biti ,,Filip " !!!