(FOTO) ADELA I MAKSUT SU ADILOVI ROĐENI BRAT I SESTRA! Pevač porodicu krije kao zmija noge!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Adil Maksutović već godinama je na muzičkoj sceni, ali se o njegovoj porodici skoro ništa ne zna.

Foto: instagram.com/adilmaskutovic

Adil krije brata i sestru od javnosti

Adil Maksutović veliku pažnju javnosti privukao je neverovatnim talentom za muziku, te je već od prve numere osvojio srca publike.

O njegovom privatnom životu više se govorilo tek kada je uplovio u vezu sa Anom Ramadanovski, ćerkom legendarnog pevača DŽeja Ramadanovskog. Ipak, o njegovoj porodici iz koje je ponikao gotovo ništa se ne zna.

Adil je najstarijee dete Arifa i Džemile Maksutović. Ima godinu dana mlađu sestru Adelu i osam godina mlađeg brata Maksuta. 

Sa Maksutom je samo jednom objavio fotografiju na društvenim mrežama i tada su se svi šokirali time koliko njih dvojica liče, maltene kao blizanci. Za razliku od Maksuta, Adel je prava nepoznanica javnosti.

 

 

O njoj niko ništa ne zna, niti je ikada u javnosti imao priliku da je vidi, ma koliko da je pevač dugo na muzičkoj sceni.

Jedno vreme se u medijima spekulisalo da Adil sa mlađim bratom više nije u dobrim odnosima, a razlog tome je navnodno novac i to što pevač nije hteo da ga finansijski pomaže.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading