(FOTO) RASKRINKANA JOŠ JEDNA KARLEUŠINA OBMANA! Pevačica objavila obrađene fotografije nakon vakcinacije, a evo kako zapravo izgleda!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.05.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana primila je vakcinu protiv koronavirusa, a fotografije nakon ovog postupka objavila je na društvenim mrežama. Naravno, potpuno obrađene u fotošopu.

Foto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

Kako od svega voli da pravi kampanju za promovisanje svog lika i dela, to je učinila čak i kada se vakcinisala protiv koronavirusa. 

Jelena je na samo vakcinaciju došla u beloj haljini bez donjeg veša, a potom je i fotografije objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Jelena došla bez brushaltera na primanje vakcine

Ipak, kako bi ona želela da izgleda i to kako zapravo izgleda značajno se razlikuje. S ozbirom na to da su juče prisustvovali i brojni fotoreporteri, u medijima su objavljene Jelenine fotografije i to bez korišćenja alata za ulepšavanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

 

Kako Jelena često voli sebe da ulepšava na fotografijama koje obrađuje, to je uradila i ovog puta, međutim, ovaj njen pokušaj obmane je raskrinkan. Pogledajte i sami razliku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
A vi ste pošteni

07.05.2021 19:11

Ne volim JK ali zašto je na jednoj slici maska plava a na drugoj bela?I vi se bavite trikovima i lažnim fotografijama.