(FOTO) JEDINI POSEBAN MUŠKARAC U ŽIVOTU MARIJANE MATEUS: Preduzetnica se baš trudi da ga SAKRIJE OD OČIJU JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

07.05.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mateus se ne ustručava iskazati ljubav prema njemu.

Foto: instagram.com/marijanamateus
Ima posebnog muškarca u životu... Marijana Mateus

Marijana Mateus svake godine na 26.mart javno uputi rođendansku čestitku muškarcu koji je poseban u njenom životu, a tim povodom je, pre pandemije, dolazila i u Srbiju.

To je uradila i ovog proleća, kada je na svom profilu napisala “Srećan ti rođendan, moj voljeni brate." Inače, Marijanin dve godine mlađi brat Dragan Čolić, koji je istaknuti advokat u Novom Sadu, nikada se nije javno eksponirao. U braku je sa Sofijom, takođe pravnicom, a imaju dvoje dece. 

Foto: printscreen/instagram
Marijana je posebno bliska sa bratom Draganom...

Marijana i Dragan detinjstvo su proveli u Vrbasu, a kasnije su se preselili u Novi Sad. Približno istih godina, njih dvoje su oduvek vezani, a starija sestra je o njemu brinula i kao devojčica. O tome je, između ostalog, pisala u svojoj autobiografskoj knjizi, koju je objavila pre desetak godina.

- Pripadali smo višem srednjem sloju, mada se ljudi u to vreme nisu tako delili po onome što imaju. Otac Bora radio je kao ekonomista i bio je finansijski direktor Poljoprivrednog dobra u Vrbasu, a mama je bila službenica. Otac je bio strog, za razliku od majke, koja je balansirala i trudila se da naš život ide u drugom pravcu. Bila je žena ispred svog vremena i inicijator našeg preseljenja u Novi Sad - prisetila se Marijana, govoreći o roditeljima.

Foto: instagram.com/marijanamateus
Pleni atraktivnim izgledom... Marijana Mateus

Iako ove jeseni proslavlja jubilarni, pedeseti rođendan, Marijana Mateus i dalje pleni negovanim i atraktivnim izgledom. Komentari na njihovim zajedničkim fotografijama uglavnom se slažu u jednom- da im je lepota u genima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading