VAŠ SIN JE MRTAV, ŽAO NAM JE: Karleuša zgrozila javnost svojim stavom dok je jedna majka izgubila dete, a sada se PRAVI LUDA!

Autor:

Zabava

06.05.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku nakon bizarnih saznanja!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša zgrozila javnost ponašanjem

Jelena Karleuša se danas vakcinisala na Novom Beogradu u 9 ujutro, uz brojne pripadnike sedme sile, pokušavala je da spere sve grozote koje je poslednjih godina izjavljivala u medijima, pa je nakon toga i nastavila napravivši haos gostovanjem na TV Prva.

Podsetimo par godina ranije kad je epidemija morbila bila u jeku ona je zagovarala javnost da ne prihvataju MMR vakcinu i da ne dozvoljavaju da im se deca vakcinišu, prilažući kao dokaze neke bizarne snimke. Tom prilikom je pozvana na saslušanje 2018. godine po nalogu tužilaštva, zbog sumnje da je izazivala paniku na društvenim mrežama i pozivala narod da ne vakciniše decu MMR-om, što je tada preneo Blic.".

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

- Moj izbor je da pričam protiv vakcinacije - istakla je prilikom saslušanja Karleuša. U krivičnoj prijavi koju je podnela grupa od 270 zabrinutih roditelja protiv antivakcinaša, zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila, navodi se da se Jelena Karleuša već godinama bori protiv vakcinacije dece plašeći ljude otrovom iz cepiva. Oni ističu da je prvi put kad je to uradila, negde u leto 2015. godine, nekoliko hiljada ljudi potpisalo onlajn peticiju protiv vakcinacije- sramno je izjavila Jelena Karleuša.

- Kao popularna ličnost iz javne sfere, očito je da ima velik uticaj na određene grupe ljudi, tako da smatramo da ona daje najveći doprinos širenju panike.

Sva njena aktivnost je vidljiva na oficijalnoj Fejsbuk stranici i Tviter nalogu - stoji u prijavi iz tužilaštva.

Uprkos pokrenutoj istrazi, pevačica nije prestala da vodi propagandu protiv MMR-a na društvenim mrežama. Jedna od njenih objava na Tviteru glasi: “Ponoviću... ne postoji epidemija malih boginja. Nijedan zvanični institut tako nešto nije proglasio. Male boginje nisu smrtonosna bolest, a mogu ih dobiti i vakcinisani. MMR vakcina je potencijalno opasna za mnogu decu i roditelji moraju da imaju pravo na izbor, KAO U SVETU! Tačka”. Nakon toga se oglasila doktorka infektolog iz Kliničkog centra koja vidno izrevoltirana napala JK u momentu kad je jedna majka izgubila dete jer je poslušala pevačicu, a tada je preneo Blic:

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Ja nisam Jelena Karleuša. Ja sam obična doktorka, infektolog u Kliničkom centru za infektivne bolesti i viruse. Nemam Fejs i nisam na Instagramu, pa moj rad o bolestima koje iskorenjuje vakcinacija nije nikad podeljen i lajkovan na mrežama gde Vi i Jelena Karleuša provodite vreme sa svojim vestima iz sveta vakcina.

Vaš sin je mrtav. Žao nam je. Umro je od bolesti koju je medicina iskorenila pre 100 godina. Niste vakcinisali svoje dete i veoma nam je žao zbog Vašeg gubitka. Jelena Karleuša je bila protiv vakcinacije na fejsu i vi ste odabrali da svoje dete ne vakcinišete da ne bi dobilo autizam. Poslušali ste šta kaže pevačica o vakcinama i sad je vaše dete mrtvo. Uspeli ste u tome i Vaše dete nije umrlo kao autistično i poremećeno, nego je umrlo zbog banalnih ospica koje smo iskorenili pre mnogo godina upravo vakcinama, ali eto, Vaše dete nije primilo odgovarajuće vakcine, napala ga je ta vrsta ospica koja se vraća na velika vrata i uskoro će biti proglašena epidemija u celoj zemlji.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša Vas je nažalost vratila u srednji vek. Ta žena i njoj slične vraćaju Vas u srednji vek i, sa svojim mišljenjima i snažnim dokazima koje su skinule sa interneta, odlučuju o sudbini Vašeg deteta. Nastavite sad sa svojim akcijama i glasovima protiv vakcina. Kad sahranite svog dečaka, objavite još nekoliko statusa o zlokobnom delovanju vakcina na ljudsko telo. Vi ste zdravi jel tako? Primili ste vakcine? Jeste naravno i nemate autizam, niste retardirani i nemate posledice na mozgu?- izjavila je doktorka i pobile sve njene sulude tvrdnje.

Nakon svega toga ona je iz nekog samo njoj znanog razloga ipak odlučila da rimi cepivo, te je opet napravila kampanju na društvenim mrežama gde je pompezo najavila svoju vakcinaciju nakon koje se prala za sve izgovorene reči poslednjih godina u medijima, a što je zgrozilo javnost.

– Nikada u životu nisam rekla ništa protiv vakcinacije. Ja sam imala stav o jednoj vakcini, reč je o MMR vakcini. Naime, tražila sam da postoji opcija za vrstu vakcine oko dece, ako je dete sklono nekim nuspojavama da onda ne treba da bude obavezno. To je sve što sam ja rekla, moje reči su uglavnom uvek drugačije interpretirane i dobila sam epitet antivaksera. Mislim da je ovo danas pokazatelj da ja to nisam, moram da kažem, ja sam svoju decu vakcinisala. Ja sam zbog jednog problema u porodici imala stav o MMR vakcini, jedna od ćerki imala je burno reagovanje na tu vakcinu, imala je smetnje neke u govoru, ali to smo rešili. Nikada nisam bila protiv vakcina – rekla je Karleuša i napravila haos novim oprečnim inforacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

06.05.2021 15:35

Pita li ko tu doktorku koliko je dece umrlo od te vakcine, koliko je dobili secer i ostale bolesti?