(FOTO) BILA JE PRVA PEVAČICA "MAGAZINA", DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Pogledajte kako izgleda ikona devedesetih 30 godina kasnije, NEVERICA!

Autor:

Zabava

06.05.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako izgleda pevačica nakon 30 godina!

Foto: youtube.com/printscreen
Ljiljana Nikoloska

Mnogi će reći da je ona najbolja pevačica grupe "Magazin", iako se nakon njenog odlaska promenilo nekoliko njih. Svi se dobro sećate Ljiljane Nikolovske, koja je bila u "Magazinu" od 1983. do 1990. godine i zauvek ostavila trag.

Otpevala je neke od najvećih hitova "Magazina", pa je i fanovi pamte po njima: "Tamara", "Kokolo", "Piši mi", "Ti si želja mog života", "Tri sam ti zime šaptala ime" i mnogim, mnogim drugim.

Bila je lepa i šarmantna, a u kombinaciji sa odličnim vokalom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, pa je u tadašnja vremena bila jedna od omiljenih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije.

Foto: youtube.com/printscreen

Verujemo da se mnogi sećate njenog lica i prepoznatljivog osmeha, a i dan danas biste je prepoznali po njemu. Danas živi u Americi, u San Pedru, ima 56 godina, a sa suprugom Peteom Mazichem, takođe muzičarem, u braku je od 1993. godine i imaju sina, a prenosi Pulsonline.

I dalje je prirodno lepa, šarmantna i vedrog duha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
prelepe pesme

06.05.2021 20:04

prelepe pesme