SONJA IZNELA DETALJE LJUBAVNOG TROUGLA SA LUKASOM I ŠAŠIĆEM: Ono što je otkrila ZGRANUĆE MNOGE!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

05.05.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam ni u kakvom ljubavnom trouglu, gledam svoj život i svoj posao. Da sam htela da budem u javnosti, bila bih svaki dan na svim naslovnim stranama, tvrdi Lukasova bivša.

RepublikaFoto: instagram.com/sonja__sv
Sonja Vuksanović progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom...

Bivša supruga folk pevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović kaže da se Željko Šašić verovatno šalio kada je rekao da su ponovo zajedno, pa je za Srpski telegraf ispričala da ne namerava da se miri s folkerom jer se nikad ne vraća u prošlost.

Vuksanovićeva, koja se, po svemu sudeći, čula sa Šašićem nakon što je videla naslovnu stranu našeg lista, tvrdi da se nije zbližavala s pevačem otkako su se pre više od 10 godina razveli i stavili tačku na svoju ljubav. Sonja kaže da ju je u Željkovoj izjavi najviše pogodilo to što se njeno ime provlači kroz medije jer ne voli javno da se eksponira.

Sonja: Žao mi je što se piše o mom ljubavnom životu, deca to sve čitaju

- Nije mi bilo prijatno kada sam videla sebe na naslovnoj strani uz ime dva moja bivša supruga. Meni ne odgovara da se provlačim kroz medije, nije mi to nikada bila namera. Da sam to htela, mogla sam da budem svaki dan na svakoj naslovnoj strani. Bavim se poslom koji nema veze s javnošću i ne treba mi da se o meni javno raspreda. Što se tiče izjave mog bivšeg supruga Željka Šašića, on je verovatno u šali rekao da smo zajedno. To mi liči na njega i to mi je jedino shvatljivo - rekla je Lukasova bivša supruga, koja je potom dodala da ne namerava da komentariše svoj ljubavni život od pre mnogo godina:

- Što se mog odnosa sa Željkom tiče, o tome ne bih detaljisala. Ne volim da se vraćam u prošlost, šta je bilo, bilo je. Ne želim da se moje ime spominje u bilo kakvom ljubavnom trouglu jer toga nema. Gledam svoja posla i bavim se isključivo svojim životom. Ne želim ni da me opet povezuju s bivšim suprugom zbog dece jer sve to čitaju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/

Šašić: Bivši supružnici treba da se viđaju

Željko Šašić je ranije za Srpski telegraf ispričao da nikada prvi nije namerno prekidao kontakt s bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, te i da ne vidi razlog da svako ko se razvede obavezno prekine bilo kakav odnos.

- Nikada nisam imao problem s tim da sa Sonjom, recimo, sednem i popijem kafu. Zašto neko mora da ostane u lošem odnosu samo zato što se razveo? To nema poentu. Ne znam kakav stav Sonja ima po tom pitanju jer o tome nismo razgovarali, ali ja se držim toga. Ako pitate šta se dešava kod mene na emotivnom planu, mogu samo da kažem da ima žena, sve je u najboljem redu, ali ništa ne bih otkrivao - rekao je folker kroz smeh.

Vuksanovićkin bivši suprug Aca Lukas rekao je prekjuče za naš list da ga je Šašićeva izjava iznenadila jer mu bivša supruga ništa nije pomenula, pa je tom prilikom objasnio da ga ništa ne čudi jer ni on Sonji ne govori da li je u kontaktu s nekadašnjim devojkama.

Ja se nikad ne vraćam u prošlost!

- Nije toliko strašno to što je Željko ispričao. Ni ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno - rekao je tada, između ostalog, Aca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ethan Hunt

06.05.2021 05:23

Sponzorusa. Ko bi još bre mogao da spava s onim Lukasom.

Mirjana

06.05.2021 08:04

Retko nebitna i neinteresantna žena čiji je glavni domet u životu to što se udavala i imala butik. Jaka stvar