I NJU JE VARAO, A SADA SE ONA OGLASILA: Slađa progovorila o Vesni i šta misli o ĐOLETOVOJ PRELJUBI!

Autor:

Zabava

05.05.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije da je denser Đole Đogani prevario Slađu, svoju bivšu suprugu upravo sa Vesnom kolale su godinama, a sada je on ponovo u centru pažnje upravo zbog preljube.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan
Slađa se oglasila o Đoletovoj prevari...

Đole je proteklih dana usnimljen dok su vom automobilu razmenjuje poljupce sa nepoznatom ženskom osobom, a kada se ovaj snimak pojavio u javnosti svi su se zgranuli. 

O ovoj preljubi za sada se nije oglasio ni Đole, ali ni njegova nevenčana supruga vesna, ali jesu Anabela Atijas i bivša žena Slađa Dewlibašić, koja tvrdi da je njehov život ne zanima i da ne likuje zbog noga što je snašlo Vesnu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Đole je sada i nju prevario... Vesna

- Jaoj, zaista nemam komentar. Ne znam šta da kažem. Mene ne zanima njegov život. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodim svoj život, oni me apsolutno ne zanimaju - počela je Slađa i dodala da nije srećna što se njenoj nekadašnjoj suparnici sada dešava što i njoj pre nekoliko godina.

- Ne likujem zbog toga što se Vesni dešava. Nisam ja takva osoba. Nije mi drago - završila je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading