SVI SU ZABORAVILI DA JE ONA BILA U GRUPI "MODELS": Udala se za pevača i rodila mu dvoje dece, da li je prepoznajete?

Autor:

Zabava

05.05.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna ženska grupa "Models" koja je osnovana od 1995. godine, iznedrila je mnoge sada uspešne žene, a za neke od njih se i ne zna da su bile članice ovog sastava.

RepublikaFoto: youtube.com
Niko je ne bi prepoznao... Bojana Barović

Iako su glavne zvezde ove grupe bile Ivana Stamenković Sindi i Sandra Nikolić, uz njih su bile i Ivana Berendika, Mimi Karanović, Nađa Jokić, Nevena Stamenković, ali i Bojana Barović.

Bojana je u grupi zamenila Sandru Nikolić, koja se nakon toga udala za ruskog milionera Andreja Meljničenka. 

Grupa "Models" je 2003. godine izdala album “Kolo”, a deo nove postave bila je Barovićeva.

Bojana je kratko vreme bila u grupi sa Ivanom i Nevenom Stamenković, kao i Nađom Jokić,  a onda su sve četiri otišle iz ove grupe.

Foto: instagram.com/nikolarokvic
Sada živi potpuno drugačijim životom... Nikola i Bojana

Iako su mnogi zaboravili da je Bojana bila deo ove grupe, ona je u centar medijske pažnje dospela 2010. godine kada se pojavila u takmičenju "Survajver". Ona je tada započela romansu sa pevačem Nikolom Rokvićem, sa kojim je danas u srećnom braku i sa kojim ima dvoje dece.

 

 

Bojana danas izgleda drugačije, nego u periodu kada je bila vrela i provokativna Modelsica. Ima svetliju kosu, oblači se smerno, a vodi i drugačiji život. Od modelinga i pevanja je odustala, te se posvetila porodici. A Bojana i Nikola žive u skladnom braku, religiozni su i često posećuju crkve i manastire. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading