TANJA JE HTELA DA ME UBIJE! Potresna ispovest pevačicine majke!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pevačica Tanja Savić još uvek bije bitku da vrati decu u Srbiju, njena majka u potresnoj ispovesti priča šta se sve dešavalo sa njom od kada joj je suprug odveo sinove u Australiju.

Foto: Printscreen
Tanja Savić zabranila porodici da priča o njoj

Tanja Savić već godinu dana vodi borbu sa suprugom Dušanom, koji je bez njene saglasnosti otišao u Australiju i odveo njihove sinove.

Pevačicina majka Živa vidno je uzrujana zbog svega što se ispodešavalo, ali kako kaže, ne sme mnogo da govori o situaciji u kojoj se našla Tanja.

-Tanja se preselila u Smederevo, kupila je stan. Nema s kim da ide u Australiju, a sama ne sme. Pretio joj je, govorio joj: „Ako dođeš, ja ću da ti…”. Ne smem ništa mnogo da pričam bez Tanje. Prošli put kada sam bila na televiziji, ona je htela da me ubije. Sve je u redu sada sa njom, ona je dobro, jedino što želi je da spasi svoju decu, to svaka majka može da razume – rekla  je Živana Savić za "Objektiv", a zatim počelada  tvrdi da bi Tanja odmah otišla, ali se porodica, koja joj je u ovom periodu najveća podrška, ne slaže sa tim da se pevačica sama uputi u daleku zemlju.

– Godinu dana je prošlo otkada je odveo decu, prošli Vaskrs je bio veoma tužan. Htela je da krene po sinove još pre dve-tri nedelje, ali ja joj nisam dala da ide sama, ni slučajno, iako bi ona bila spremna i pešaka da ode u Australiju. Neko od nadležnih treba da ide sa njom. Sada živi sa sestrom Biljom u Smederevu, da joj nema nje, ja ne znam šta bi bilo sa Tanjom. Bilja sada ima koronu, pa smo ponovo Vaskrs proslavili odvojeno. Tužna sam mnogo, jer je Tanji teško, jedva izdržava. Čula se sa decom kada on poželi, ali od sada mislim da će morati da joj dozvoli to uvek. Sada se svako jutro čuju, jer tako mora, ali ne znam da li će joj dati da dovede decu u Srbiju. Oni su ovde više boravili nego tamo – rekla je majka Tanje Savić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading