(VIDEO) STRAŠNI SEKSIZMI NA RTS! Zbog ovoga bi LANE GUTOVIĆ danas išao u zatvor!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lane Gutović u svojim predstavama, emisijama, kao i kabaeru često je govorio o ženama, ali neretko je zbog toga bio i na meti kritika zbog seksizma.

Foto: youtube.com/Gigante
Milan Lane Gutović

Iako je svojim humorom uvek uveo da zasmeje publiku, postoje i oni slučajevi  kada je zbog uvreda na račun žena  u najboljem sličaju imao drastične kazne.

Jedan od tih je i njegov kabare koji se svojevremeno emitovao na Radio televiziji Srbije, a gde je Lane objašnjavao kakvi sve tipovi žena postoje.

Kako je naveo  u svom izlaganju, žene se dele na one koje hoće da "daju" i one koje neće da "daju". Potom je njih delio u sledeće grupe: 

-One koje neće da daju nisam sreo, ali kažu da ih ima. One koje hoće da daju najpoznatije su "poliđuške", još ih zovu radodajke, kresaljke, drndare... te su žene mnogo dobre duše, ne moraš ni za ruku da ih uvahtiš, dovoljno je da je samo cimneš za maramu ili ruku... - pričao je između ostalog Lane.

Ceo snimak pogledajte ovde:

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading