(FOTO) SVI JE PAMTE KAO LEPU GALINU KOJA JE ZAVELA SEKULU: Ovako danas izgleda atraktivna glumica Anja Popović!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.05.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmovi o Sekuli devedesetih godina bili su veoma popularni, a glumac Radoš Bajić, koji je igrao naslovnu ulogu, doživeo je veliku slavu. U jednom od delova njega osvaja prelepa Galina.

Foto: youtube.com
Sekula i Galina

U filmu "Treća sreća" pojavljuje se ruska lepotica Galina koja trbuhom za kruhom završava kao striptizeta u lokalnom striptiz klubu u jednom selu u Srbiji. Tu se pojavljuje njen spasitelj Sekula koji je izbavlja od makroa koji su je maltretirali.

Lepu i atraktivnu Galinu igrala je glumica Anja Popović. Iako je imala i nekoliko uloga pre te, ovom je privukla veliku pažnju gledalaca, posebno prirodnom lepotom i atraktivnim izgledom.

RepublikaFoto: youtube.com
Anja Popović danas izgleda potpuno drugačije

Anju je publika poslednji put gledala u filmu "Parada" gde je imala manju ulogu. Popovićevu smo imali prilike da gledamo i u domaćim serijama, među kojima je i uloga koju je imala u "Moj rođak sa sela", gde glumi lucidnu Dragicu Cicu Katanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading