RASTA ROŠTILJAO BEZ NANOGICE: Prija s trubačima pevala na terasi

Autor: Dušan Lukić

Zabava

03.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji hrišćanski praznik estradnjaci su obeležili na razne načine, u krugu porodice i uz muziku odmeravali su snage u kucanju jajima.

Foto: printscreen/instagram
Aleksandra je dovela trubače...

Pravoslavni hrišćanski vernici su u nedelju proslavljali najveći praznik, a poznate javne ličnosti su, po običaju, čestitale svojim pratiocima Vaskrs. Srpski telegraf vam otkriva šta se dešavalo u domovima poznatih, kao i njihove čestitke povodom ovog praznika. Najveselije je bilo kod Aleksandre Prijović, a najzanimljivije kod repera Stefana Đurića Raste, koji je pokazao da je pravi roštiljdžija, te je za sebe i okupljeno društvo spremao hranu bez nanogice.

Naime, pevačica je praznik proslavila u krugu porodice u domu na Bežanijskoj kosi, ni manje ni više, nego uz trubače. Prijovićka je uživala u lepom danu na terasi, dok se na ulici pored njene ograde orila muzika, a onda je sve to zabeležila i objavila na Instagramu. Aleksandri u poseti je bila i majka Borka, pa su njih dve zapevale "Na Uskrs sam se rodila". Na terasi sa njima je bio i Aleksandrin i Filipov sin mali Aleksandar, koji je uživao uz pevanje majke i bake.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani

Sloba majci odneo jaja u bolnicu


Majka folk pevača Slobe Radanovića Draginja već neko vreme se nalazi u bolnici, a sada ju je sin iznenadio kada joj je došao u posetu. Draginja je morala na operaciju zbog problema s nogom, koji ima već neko vreme. Smeštena je u bolnici na Banjici. Sloba je na dan Vaskrsa bio kod majke u poseti i odneo joj korpicu ofarbanih jaja. 

Sa druge strane, Rasta je iznenadio sve kada je na Instagram postavio video - snimak na kojem se vidi kako on barata sa mesom i kako pravi vatru za roštilj. Ništa to ne bi bilo čudno dareper u martu nije dobio nanogicu na godinu dana zbog posedovanja opijata, a koju ne nosi. On je za sebe i svoje prijatelje spremao klopu u voma opuštenoj stmosferi.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN

Đani: Sin Miloš posti zbog Slađinog zdravlja


Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana pokazali su bogatu vaskršnju dekoraciju, pa su nam otkrili kako su obeležili Veliki petak, koje običaje su usvojili od svojih roditelja, ali i ko je u njihovoj porodici najpobožniji:
- Naš stariji sin Miloš je još kao dete, od sedmog razreda, počeo da posti sve postove, ali bukvalno od početka do kraja posta on posti i onda ide na pričest. Jedne godine je bio pod Ostrogom na pričest. Niko ga nije forsirao. On je to iz kuće povukao. Slađa u poslednjih pet-šest godina ima tih zdravstvenih problema i verovatno je i to uticalo na njega u poslednje vreme. Miloš je svakako opravdao sve nas, mnogo je pobožan. 

 

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena Tomašević: Porodica je osnov svega


Glumac Ivan Bosiljčić je na Instagram profilu uz vaskršnju čestitku objavio i porodičnu fotografiju sa suprugom i pevačicom Jelenom Tomašević i njihovom ćerkicom Ninom. Zatim je pevačica ispod slike napisala:
- Moji. Porodica je osnov svega. Volim vas.

 

Foto: printscreen/instagram.com

CECA SE SA PORODICOM I DEČKOM PRIČESTILA U HRAMU

Ceca Ražnatović je u subotu uveče bila u Hramu Svetog Save u Beogradu, gde se na Vaskrs pričestila sa svojom porodicom. Sa njom su bili sin Veljko, unuk Željko, ćerka Anastasija, sestra Lidija Ocokoljić i njena porodica, kao i pevačicin izabranik Bogdan Srejović.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com

Neda s unucima odmeravala snage


Pevačica Neda Ukraden proslavila je Vaskrs u svom domu sa svojim najbližima, što je podelila s pratiocima na Instagramu:
- Neka ovaj dan donese radost, ljubav i zdravlje u dom svih koji danas slave ovaj najradosniji hrišćanski praznik.

 

RepublikaFoto: instagram.com/didijofficial

Didi: Ćerka i ja smo farbale jaja


Popularna pevačica Dijana Janković Didi praznike je provela u svom raskošnom domu sa ćerkicom Dajanom. Didi je otkrila šta za nju predstavlja ovaj praznik i kako ga provodi.
- Vaskrs za mene predstavlja veliki praznik i uvek ga proslavljam u krugu porodice, svake godine se radujem i mislim da sam u sebi ostala malo dete kada je Vaskrs u pitanju. Ove godine sam sama farbala jaja, a Dajana mi je pomagala, naravno, napravila mi je haos u kuhinji. Nema nekih posebnih tehnika, ove godine jaja smo farbale u pastelnoj boji i što više roze i svetloplave. Ovaj Vaskrs mi je bio najlepši jer sada imam svoje dete i pošto je ovo bio njen prvi Vaskrs koji slavi, potrudila sam se da to bude najglamuroznija dekoracija i ručak do sada.

 

RepublikaFoto: instagram.com/sashakovacevic

ISKRA RAZBILA KOVAČEVIĆA

Saša Kovačević je na Instagramu podelio dirljiv video - snimak na kojem se takmičio u kucanju jajima sa ćerkom Cecinog dečka Bogdana Sorojevića- mladom Iskrom. Devojčica je bila presrećna pošto je pobedila Sašu, koji se šalio sa njom, pa hteo na kvarno da joj polupa jaje.

 

Foto: printscreen/instagram

ŠIJAN SA TAŠTOM ZAIGRAO KOLO

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan u luksuznoj vili, uz trubače, lumpovao do jutra. Njegova tašta Danijela Rodić u zagrljaju zeta nije skidala osmeh s lica. Opšte je poznato da je Mirko veliki ljubitelj proslava svih vrsta, stoga i ne čudi što se i ovoga puta odlučio za ovakav vid proslave za Vaskrs. Na Instagramu Nataše Rodić, Šijanove svastike, osvanuo je stori kako se oni provode uz trubače i alkohol u domu u Surčinu. Tašta i zet su u jednom trenutku zaigrali i kolo.

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com

Bekuta sa Mrkom i unucima proslavila praznik


Pevačica Ana Bekuta pozirala je s partnerom Milutinom Mrkonjićem i svojim unucima, Sonjom i Brankom.
- Dragi moji, radujemo se na ovaj dan pozdravom "Hristos voskrese, radost donese svima na svetu, pa i mojoj porodici i meni" - napisala je Bekuta u vaskršnjoj objavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading