(FOTO) SVI ZNATE LEPU LUKIĆ, DANAS SE KRALJICA NARODNE MUZIKE BAVI KOCKANJEM: Nekada je bila vrhunska lepotica, dobro protrljajte oči kad je vidite!

Autor:

Zabava

03.05.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić je nekada bila prava lepotica!

RepublikaFoto: Printskrin/RTV PINK
Lepa Lukić

Lepa Lukić jedno je od najpoznatijih imena narodne muzike, a iza sebe ima zavidnu karijeru koju je započela davne 1965. godine.

Na početku se izdvajala svojim raskošnim glasom, ali i fizičkom lepotom, a glavna konkurencija u to vreme bila joj je Silvana Armenulić.

Pevačica se tri puta udavala, a poslednji suprug Milan Milanović preminuo je 2019. godine u Kanadi. Nije se ostvarila kao majka, a tužna priča iz njenog života je tamnoputa lutka Milica, koju je dobila kada je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat", a koju i danas čuva i vodi računa o njoj kao da joj je ćerka.

Lepa je ove godine proslavila 81. rođendan, a i dalje je prisutna na sceni. Učestvovala je u nekoliko rijalitija, a skandali u životu je nisu pratili.

Ipak, njen porok dobro je poznat. Domaći mediji preneli su nedavno da je Lepa, čim je dobila pomoć države od 90.000 dinara, za jedan dan sve pare prokockala u jednom beogradskom kazinu.

Pogledajte kako je Lepa izgledala pre 50 godina:

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading