Ovako Željko Joksimović IZLAZI NA KRAJ SA BEBAMA!

Autor:

Zabava

24.11.2017

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Joksimović nedavno je postao otac bliznakinja Ane i Srne, a kako on i njegova supruga Jovana izlaze na kraj sa obavezama koje su u ovom slučaju duplirane, pevač je otkrio prvi put!

RepublikaFoto: e-stock/ D. Milutinović
Željko Joksimović

- Očekuje me u svakom trenutku njihovo odrastanje, a razlika je što sve radimo dva puta. Dakle, duplo menjanje pelena, duplo kupanje, duplo presvlačenje, duplo uspavljivanje, dupli grčevi... Ali što je najvažnije i duplo uživanje, dupli osmesi, dupla igra. I neograničena ljubav - kaže Željko i otkriva da se Kosta odlično snalazi u ulozi velikog brata.

- Pravi je veliki brat. Uveliko se postavio kao njihov zaštitnik, pazi ih, mazi, pomaže u svemu što je potrebno. Naravno, i on je još prilično mali i potrebna mu je pažnja, tako da se trudimo da se ni po čemu ne oseti zapostavljenim - iskren je bio pevač.

RepublikaFoto: www.instagram.com/zzeljko
Jovana I Željko Joksimović

Da podsetimo, Jovana se porodila 2. oktobra u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela Ani i Srnu. Željko i ona imaju trogodišnjeg sina Kostu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading