SVESNO SMO TAKO ODABRALI! Jovana Joksimović otkrila tajne iz porodičnog doma!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović neretko govori o privatnom životu, ali kada se ipak odluči na taj korak, uvek otkrije neku zanimljivost.

RepublikaFoto: instagram.com/jjovanajoksimovic
Jovana i Željko Joksimović

Uoči predstojećeg Uskrsa Jovana Joksimović otkrila je male tajne iz svog privatnog života, odnosa sa suprugom, muzičarem Željkom Joksimovićem, kao i roditeljstva.

Naime, kako je od nedavno osim bračne sreće, sa suprugom počela i da poslovno sarađuje, mnoge je zanimalo kako to zapravo funkcioniše što su "osuđeni" jedno na drugo i u poslovnoj saradnji na njegovoj televiziji, ali i u agenciji "TANJUG": 

- Nisam osuđena, to smo nas dvoje vrlo svesno odabrali. To je naša odluka, o našem životu, jer ga doživljavamo kao nešto što je zajedničko, u svemu, pa i u poslovima. Sve teme su naše, naš život. I živimo ih i na poslu i u kući, a da nam to ni najmanje ne smeta - rekla je Jovana za "Blic".

Joksimovićka je progovorila i o tome kako ona i Željko dele roditeljske obaveze, pa otkrila kako to izgleda u njihovoj porodici:

-  Još jedna od naših zajedničkih obaveza je rad sa sinom Kostom, s tim što se trudimo da školu doživi kao svoj, a ne kao naš posao. Najveća greška roditelja je kada krenu da uče umesto svoje dece. I tu grešku nećemo napraviti - rekla je Jovana za pomenuti mediji, pa dodala da ne instruišu decu da krenu njihovim stopama, već da sami biraju čime će se baviti u budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

02.05.2021 05:25

Direktorka Tanjuga u krilu svog muza..... ha ha ha ha ha........ cirkus.