(VIDEO) TOMA PANIĆ TAJNO SNIMAO NADEŽDINOG OCA! Bivši zadrugar snimak podelio sa svima, društvene mreže gore!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Toma Panić i Nadežda Biljić imali su veoma buran odnos tokom, ali i nakon rijalitija. Sada je Panić otkrio veliku tajnu fanovima,čeka se pevačicina reakcija.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Nadežda i Toma

Naime, Toma Panić krišom je snimao svog tasta, oca od Nadežde Biljić i snimak odmah objavio na svojim profilima na društvenm mrežama.

Iako se spekulisali da je sa pevačicinom porodicom u lošim odnosima, zbog svega što su prošli, čini se da je sada sve u najboljem redu.

Naime, bivši zadrugar snimio je Nadeždinog oca kako u sevdahu peva. Panić je odmah objavio ovaj snimak uz brojne hvalospeve:

- Uhvatio tasta da peva. Rođen je talenat kao i ćerka, ali ljudi on takvu tremu ima. Nemojte reći da sam postavio ovo - napisao je Toma.

Fanovi ovog rijaliti para oduševljeni su što se situacija između njih napokon sredila, kao i zbog toga što je Nadeždina porodica pružila još jednu šansu Paniću nakon svega što je priredio njihovoj ćerki u prethodnom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading