NAPOKON OTKRILA SVE O DEČKU! Muškarcima se neće svideti ova potvrda Milice Pavlović!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.05.2021

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih pevačica godinama je skrivala svoj privatni život od javnost, ali sada je rešila da progovori.

Foto: e-stock agency
Milica Pavlović progovorila o dečku

Milica Pavlović do sada nikada u javnosti nije footgrafisana sa emotivnim partnerom, pa su počele i spekulacije da je privlači isti pol.

Iako je vešto izbegavala i pričanje na ovu temu, sada je rešila da ipak više ne bude toliko zagonetna:

-Uvek kažem sebi, umesto da izmislim neki odgovor, ja ne mogu, iskrena sam. Uvek se branim ćutanjem. Ali ne mogu da kažem da se ne interesuju neki muškarci. Mogu reći da se plaše, to stoji, iz nekog razloga se plaše. Možda imam neke nevidljive rogove, koje samo oni vide, ali da u prethodnom periodu postoji neko pojačano interesovanje, postoji - iskrena je bila Pavlovićeva  u emisiji "deToxic".

Jačem polu sigurno se neće dopasti ovo malo "peckanje" od strane pevačice da je se plaše.  Miličini fanovi i dalje željno iščekuju trenutak kada će pokazati svog partnera javnosti, ali do tada barem znaju da je zadovoljna kako se situacija na ovom planu odvija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading