(FOTO) KAD SE TO NAGLO PRESEČE, PRVIH MESEC DANA PRIJA: Ivana Selakov progovorila u kakvom je odnosu sa suprugom i kako provodi Vaskršnje praznike!

Autor:

Zabava

03.05.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana progovorila o svemu što je zanimalo javnost!

Foto: Privatna arhiva

Ivana Selakov odlučila je sa nama da podeli delić praznične atmosfere u kojoj uživa sa svojom malom porodicom, suprugom Peđom i ćerkicom Krunom. Otkrila nam je ko joj je glavni pomoćnik u pripremi Vaskršnje trpeze, kako se sa suprugom za vreme pandemije izuzetno zbližila kao i da li se sprema neki novi hit kojim ona ume da iznenadi publiku kad se najmanje nadaju.

Kako ove godine izgledaju Vaskršnji praznici u Vašem domu?

- Uskrs kao i Božić proslavljamo u krugu familije, u Beogradu smo u našem stanu, prava mala lepa porodična atmosfera.

Kako izgleda Vaš ritual farbanja jaja i pripremanja Vaskršnje trpeze? Da li Vam je ćerka Kruna glavna pomoćnica u kuhinji?

- Ove godine je Kruna svesna da farbamo jaja, prošle godine je bila jako mala, dopalo joj se. Nije bila baš oduševljena samim činom farbanja, bilo joj je zaniljivije da uzme dečije markere i oslikava na način koji je ona zamislila i da nakon toga lepi sličice. Što se tiče pripreme trpeze, ovog puta na meniju će biti razne vrste mesa i sarmice sa zeljem, tu je obavezna ruska salata, tako da ćemo uživati.

Foto: Privatna arhiva
Uskršnja jaja koja je dekorisala mala Kruna..

Koliko je pandemija koronavirusa uticala na vaš posao? Da li ste promenili neke navike koje ste imali do tada ili uveli neke nove shodno situaciji?

- Korona je jako uticala na naš posao, na našu branšu najviše, tako da mi je žao što se to sve desilo jer nam jako nedostaje naš posao. Svesna sam da je situacija sa pandemijom jako teška poslednjih godinu dana i baš zbog toga sam se pridržavala svih mera, nisam imala nikakav nastup. Ponašala sam se u skladu sa merama, kao što i publici nedostaje muzika, tako i nama, uživanje u izlascima, u društvu. Ceo život radiš takav posao da si stalno u putu, na snimanjima, nastupima kad se to naglo preseče prvih mesec dana prija, ali sada sve to već predugo traje pa sam ušla u kololtečinu kuće i porodice. Sada sam malo promovisala pesmu "Bubamara" pa sam išla po emisijama i baš mi je prijalo - istiće Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Da li ste se Vi i Vaš suprug zbližili u ovoj situaciji još više pa čak i u toj meri da razmislite o proširenju porodice?

 

- Oboje smo u istoj branši tako da je korona pogodila i njega i mene, pa smo kod kuće stalno, posvećeni našem detetu. Prija nam kod kuće, ali naši prijatelji se ne bave muzikom i našim poslom i oni odu normalno na posao, život im je manje više isti kao pre, a nama je život potpuno drugačiji. Koliko god nam prijalo što smo kod kuće, dođe do nekog zasićenja. Najviše smo se zbližili u kuhinji, on i više od mene voli da kuva i uživa u tome i da bi prekratio vreme smišlja neka nova jela, jako je dobar u kuhinji, često se šalimo da on to svoje umeće pokaže u nekoj emisiji da pokaže šta sve zna.

RepublikaFoto: instagram.com/selakov
Ivana sa suprugom Peđom..

- Duet "Boli boli" je fantastično prošao kod publike, da li se u najavi krčka neko novo iznenađenje za javnost ili neko ukrštanje glasova sa nekom koleginicom ili kolegom?

- Iako su nam svi govorili da je potpuna ludost izbacivati novu pesmu usred korone, Amar Gile i ja smo ipak rešili da objavimo pesmu i pesma je bila pun pogodak, slušana. Iako nismo mogli na nastupima da je promovišemo zbog situacije bila je na radiju, televiziji i uopšte kod publike je postala baš voljena pesma. Kada krenu nastupi, makar na nekim otvorenim mestima, promovisaćemo je i uživo.  Ja mnogo volim duete, ozbiljno sam se pripremala za svaki duet, ozbiljno razmišljala koja bi pesma bila i koji partner za duet. Mislim da se uspesi sa mojim duetima se nisu slčajno desili, već su ozbiljno planirani i rađeni. Volela bih da snimim još dueta, volim to ukrštanje glasova, razmenu energije, za sada ne mogu da kažem da li će biti jer to se kod mene u trenutku dogodi, samo mi škljocne i odlučim u momentu.

Na kraju je poželela čitaocima portala Republika i Srpskog telegrafa lepe želju za Vaskrs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading