SEKIN DOM ODIŠE PRAZNIČNOM ATMOSFEROM: Pogledajte kako je pevačica sve dekorisala za Uskrs!

Autor:

Zabava

01.05.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao velika vernica i sve praznike proslavlja trdicionalno, ali i moderno jer uvek posveti mnogo pažnje dekorisanju svog prostora.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Ukrasila sve do detalja... Seka Aleksić

Ovoga puta ona je dekorisala celu kuću u duhu sutrašnjeg najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, a koliko je o svemu mislila najviše govori to što je pevačica i dvorište ukrasila.

U trpezariji je sto već postavljen za ručavanje, a Uskršnje jaje krasi svaki tanjir. Uz mnogo jaja, cveća i traka, na Sekinoj trpezi dominira i skupoceni escajg.

Naravno, s obzirom na to da Aleksićka u svom domu ima mnogo ikona, one su nezaobilazne i tokom Uskrsa pa ih je pevačica svuda postavila.

Posebno je ukrasila i spoljašnja vrata na kojima je cvetni aranžman upotpunjen simbolima Uskrsa, ali i žardinjere koje su do najsitnijh detalja dekorisane.

Seka i njen suprug Veljko zasigurno sutra očekuju goste jer je sto postavljen za više osoba, te će uživati u prazničnom ručku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading