ISMEVALI IVANU ALEKSIĆ, KIJA POBESNELA: Ogavno je zezati se na tu temu, tešim je već šest meseci!

Autor:

Zabava

01.05.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanu Aleksić i Kiju Kockar spojila je ista tuga, a pevačica je otkrila kako se već mesecima oseća supruga Nenada Aleksića Ša koju je on prevario u "Zadruzi".

RepublikaFoto: e-stock, instagram
Postale drugarice... Ivana i Kija

Kija je 2017. godine doživela Ivaninu sudbinu, kada ju je suprug Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani u "Zadruzi". Sada je Kija ta koja pomaže Ivani Aleksić da prebrodi sve ono što joj je priredio suprug Nenad Aleksić Ša.

A kako su neki ljudi na društvenim mrežama ismevali Ivanu, Kija im se obratila:

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Sada ona teši...

- Ogavno je zezati se na tu temu i pisati te tvitove. Svaka bol je za svakog velika, srca koja ostavljam Ivani, sada da je pozdravim i da je pomenem, ne ostavljam svakoj ženi, neka se javi svaka kojoj će moje srce značiti, nije problem. Ivana je moja drugarica, ja sam ta koja ju je pet meseci tešila svaki dan preko telefona. Rekla bih da ne sude jer ne znaju priču - rekla je Kija za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neđa

01.05.2021 10:48

Bravo Kija. Svakome treba pomoći.

Odgovori 12 0
Goran

03.05.2021 08:13

Produkcija TV Pink dozvoljava u Zadruzi: kradje, nasilje, voditelj unosi lažne vesti kao istinite, voditelj navodi zadrugare šta da odgovore, različite kriterijume za kaznjavanje, neke kaznjavaju za spavanje a druge ne kažnjavaju itd.