TO JE POČELO PRE DVE GODINE: Otkriveno šta se dešava u domu Dragane Mirković, a što se DUGO SKRIVALO!

Autor:

Zabava

01.05.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji iz doma Dragane Mirković..

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal
Otkriven ritual iz doma Dragane Mirković

Dragana Mirković važi za jednu uspešnu ali porodičnu ženu, pa kada je njena ćerka Manuela sada stasala u pravu devojku ona je rešila da im uvede ženski dan. Naime, Dragana obožava bar jednom nedeljno da sa ćerkom ode na ručak i u spa centar gde bi one imale ženski dan.

Obavezan ručak sa ćerkom ili odmaranje u spa centru

Kako je sve to počelo pre dve godine, a kako sada zbog situacije sa virusom nije moguće da tu svoju želju ispuni kako je potrebno, Dragana je osmisila da sve to urade u kući. Jednom nedeljno im dođe tim masera, komzetičara i ostalih ljudi koji im u njihovom domu pruže takav spa ugođaj da se one dve provedu kao da su otišle na vikend van grada a kako imaju bazen u kući i sobu za opuštanje i ulepšavanje onda im to dođe kao izlazak.

Na sve to Dragana sa svojim osobljem i kuvaricama naruči uvek zanimljivu večeru koja bi bila drugačija od onih uobičajnih pa im se tada pridruže i njen suprug Toni i sin Marko. Ovo joj je postala tolika tradicija da ni jedna ni druga bez toga ne mogu, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirna

01.05.2021 13:52

I ja sa mojim cerkama imam taj zenski dan, tada obujemo patike za pesacenje, trenerke, ranceve na ledja i krenemo u setnju po "Nepoznatim predelim" obliznjeg brda. Provod je je fenomenalan bez masera, pedikira, manikira, kozmeticara na cistom vazduhu i sa dobrim raspolozenjem dan je pun prica i smeha.

Srbin

02.05.2021 14:35

E sad ajde Srbijo odma pomoć estradnim zvezdama,pa zar ne nevidite koliki su to troškovi?