SVI DETALJI VENČANJA SOFIJE I LUKE: Manekenka odrastala bez OCA, a sada živi BAJKU!

Autor:

Zabava

01.05.2021

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević poslednjih godina u žiži je interesovanja najviše zbog veze sa fudbalerom Lukom Jovićem sa kojim ima sina Alekseja.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Otkrila da će uzeti njegovo prezime... Sofija Milošević i Luka Jović

Iako se nikada nije oglašavala o svom odnosu sa Lukom koji je na početku bio turbulentan, sada je sve u redu i Sofija otkriva kada će se venčati, ali i gde će proslaviti Praznik rada i Uskršnje praznike. 

- Ove godine ćemo najverovatnije za Uskrs biti u Srbiji, tako da ćemo ga provesti u krugu porodice i najbližih. Aleksej je još jako mali, ali iako ne razume dovoljno, mislim da i on oseća pozitivno praznično raspoloženje i da je svestan da se nešto dešava.

Najavili ste venčanje nakon pandemije koronavirusa, da li planiraš da uzmeš Lukino prezime?

- Tako je, planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala tako da je ovo ekskluziva, ali da, planiram da uzmem njegovo prezime.

Foto: instagram.com/printscreen/sofijamilo
Dobro se slažu iako je ona starija šest godina...

Na početku veze, Luka i ti ste krili da ste zajedno, pa se pisalo da si ti tako htela, pa da je on to tražio od tebe... Šta je istina?

- Luka i ja smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i na početku smo bili samo drugari. U momentu kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam čekala na vizu i trebalo je da se vratim u Ameriku, tako da nisam mislila da to može da bude nešto ozbiljno. Moja viza je kasnila, Luka i ja smo se zaljubili jedno u drugo, a ostalo je istorija.

Starija si od Luke šest godina, u kojim situacijama osećaš tu razliku?

- Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo.

Foto: Promo foto
Odrastala bez oca...

Nedavno si ispričala da si odrasla bez oca i da si ga svega nekoliko puta videla u životu. Da li ti je tokom odrastanja falio otac i muški autoritet i u kojoj meri se to odrazilo na tvoj odnos s muškarcima?

- Moja mama je veoma jaka i stabilna žena koja se ceo život postavlja prema nama i kao majka i kao otac i kao prijatelj, tako da ni u jednom trenutku nisam osetila da mi nešto fali. Ne mislim da mi je bilo šta nedostajalo jer sam uvek imala punu podršku ostatka porodice, ali mi je izuzetno drago što Aleksej sada odrasta uz oba roditelja.

Koliko ti je važan Praznik rada i da li se sećaš šta si kupila od svog prvog velikog honorara?

- Zarađujem sopstveni dinar od 14. godine, tako da mi je posao jako važan u životu. Majka me je od najranijeg detinjstva učila da moram da budem samostalna i da ne zavisim ni od koga i time se vodim celog života. Moj prvi honorar nije bio veliki i ne mogu da se setim šta sam tačno kupila, ali mislim da je to bio neki komad odeće koji sam dugo želela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading