(FOTO) CEO ŽIVOT JE BILA TU, A SAD SAM ODJEDNOM SAMA: Zlata Petrović otkrila kako će proslaviti Vaskrs, pa progovorila o situaciji koja ju je IZNENADA ZADESILA!

Autor:

Zabava

02.05.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkrila kako će provesti praznike kao i koje su promenile uticale na njen život!

Foto: Privatna arhiva
Zlata Petrović proslavlja Vaskrs u pravoslavnom duhu..

Poznata folk pevačica Zlata Petrović otvorila je dušu za naš portal i otkrila kako se Vaskršnji praznici proslavljaju u njenom domu, kako izgleda ritual farbanja jaja, pa se osvrnula na odnos sa bivšim muževima kao i da li je oprostila Saši Popoviću nakon izbacivanja iz Granda.

* Hasanu je nakon izlaska iz bolnice u kojoj je bio hospitalizovan zbog koronavirusa, stanje stabilizovano, da li ste u kontaktu sa njim, kako se oseća nakon svega?

- Naravno, hvala na pitanju, Hasanu je mnogo bolje, super je i on i deca, svi smo ok. Nikad se ne zna da li može da se vrati, možda smo čak i mi preležali koronu na nogama, a da nismo osetili, ali ja se hvala bogu za sada dobro osećam i nadam se da će tako ostati.

* Kako izgleda Vaskršnja trpeza i kako se slavi najveći hrišćanski praznik u Vašem domu?

- Inače to uglavnom bude u širem krugu, dolaze mi moje drugarice, prijatelji moje dece, ceo život tako živimo, kod nas se uvek tako slavi. Međutim shodno situaciji pandemije koronavirusa, to sada radimo samo u krugu porodice. Naravno da ću ove godine kao i prethodne, da budem sa decom, unučićima,  snajkom, naravno sve pripremamo kao sav normalan svet. Jedan normalan ručkić, negde se radujemo svemu tome, kao i cela moja porodica da uživamo u prazničnom duhu.

Naravno da ću ove godine kao i prethodne, da budem sa decom, unučićima, snajkom, naravno sve pripremamo kao sav normalan svet.

Foto: Privatna arhiva
Pevačica uživa sa unučićima..

* Kako izgleda Vaš ritual farbanja jaja i da li Vam unučići u tome pomažu?

- Moja deca farbaju svojoj kući, a ja u svojoj. Obožavam da farbam jaja iako sam ceo život imala ženu koja mi je pomogala u kući, ali situacija je učinila svoje kao i manjak posla, tako da ove godine ja sama to radim, ali mi ne smeta, prihvatila sam. Volim da farbam, lepim sličice, uživam u tome. Za Vaskrs smo svi na zajedničkom ručku, gde razmenjujemo ta jaja, kao što nalažu običaji i onda naravno ja kao baka kupujem deci iako više i nisu toliko mala, poklone i čokoladna jaja koja oni obožavaju.

* S obzirom na to da se odavno zna da ste u super odnosima sa svojim bivšim muževima Hasanom i Pejom da li su i oni rado viđeni gosti u Vašem domu?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zlata i Peja..

- Oni naravno dolaze i uvek mogu da dođu, Pejina Dragana takođe, a i Hasan kad je u vezi sa nekim. Desilo se dosta puta da moja deca budu kod mene na ručku pa odu sutradan i kod svojih očeva na ručak i ja im uvek pošaljem i hranu i poslastice i drago mi je zbog toga što se svi tako lepo slažemo- ushićena je bila Zlata.

 Ne možete raditi u nekoj firmi ceo život, to ne znači da Vas je neko izbacio, postoje neki razlozi zašto ste otišli ili Vam je neko dao otkaz, to je normalno, ali u našem poslu to da bi se pisalo mora da bude zvučno i bombastično 

* Spekulisalo se odavno da je Saša Popović mnoge pevačice, pa između ostalog i vas izbacio iz Granda zbog obnaženih fotografija, da li biste nam prokomentarisali spornu situaciju?

-  Mislim da i vrapci na grani znaju o toj nekoj priči, to je bilo kad smo bili mladi i slobodni. Volim da ostanem prijatelj bilo sa kim, da li sa bivšim dečkom, komšijom i hvala dragom bogu što sam ja takva. Ceo život sam bila, a i biću nadalje prijatelj sa Sašom, njegovom porodicom, tu uopšte ne postoji u životu ništa ružno, niti se nešto ružno desilo među nama. Mogu svakome da pogledam u oči, da li mi sarađivali ili ne. O tom izbacivanju su pisali 100.000 puta, da se ne vraćam na nešto što je bilo i što je negde normalno. Ne možete raditi u nekoj firmi ceo život, to ne znači da Vas je neko izbacio, postoje neki razlozi zašto ste otišli ili Vam je neko dao otkaz, to je normalno, ali u našem poslu to da bi se pisalo mora da bude zvučno i bombastično - zaključila je Zlata u razgovoru za Republiku.

 
RepublikaFoto: instagram.com/zlata_petrovic_official

* Na samom kraju je Zlata poželela Vaskrs i Vaskršnje praznike čitaocima portala Republika i Srpskog telegrafa.

 

- Želim da svima za Vaskršnji dan bude lepo i naravno ne samo taj dan, već i ostalih 364 dana, da budu srećni, i radosni. Uvek će postojati nešto, što se možda neće nazivati Covid, ali uvek ima i lepih kao i ružnih stvari u životu koje će kočiti. Takođe želim da svi  budu sa svojim voljenima što više, jer negde je lepo da svi budu na okupu sa svojim porodicama tog dana da uživaju u trpezi, da se vole, da oproste i zaborave na sve ružno- sa osmehom na licu poručila je Zlata Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading