PROGOVORILA O CECINOM DEČKU: Anastasija Ražnatovič otkrila tajnu o Bogdanu, koju ni njena majka nije htela da JAVNO kaže!

Autor:

Zabava

30.04.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija porogovorila o Cecinom dečku.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, prvi put nakon povratka iz Meksika gde je uživala sa svojim prijateljicama, progovorila je o planovima za budućnost, Ceci i njenom dečku Bogdanu Srejoviću.

Mladu pevačicu u usponu domaći mediji zatekli su na otvaranju jednog salona u Beogradu i tom prilikom pitali kako provodi dane nakon povratka sa luksuznog letovanja.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Anastasija Ražnatović

Anastasija nije krila da joj na privatnom planu cvetaju ruže i otkrila da je svakako pre početka zajedničkog života svakako dosta vremena provodila sa Kuljićem, a sa majkom Cecom gleda da provede svaki slobodan trenutak iako je poznato da su one veoma bliske.

- Eto, kao što znate, mama je sa Bogdanom. Oni su 24 sata zajedno - otkrila je Anastasija kako se slažu Ceca i njen dečko Bogdan. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading