PEVAČICE I GLUMICE OFARBALE JAJA ZA MEDALJU: One su ispoštovale Veliki petak!

Autor:

Zabava

30.04.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu, danas su obeležile i javne ličnosti koje su se posvetile farbanju Uskršnjih jaja.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stokc/Dragan Dobričić
One su dobre domaćice... Seka, Kaća i Neda

Kako među običnim svetom, tako i kod estradnih zvezda ima umetnica i domaćica koje su danas obojile simbole Uskrsa i pohvalile se na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/gobeljamg7
Prava domaćica... Katarina Grujić

Veliko iznenađenje je predstavnica mlađe generacije, Katarina Grujić koja je zbog svog dečka, fudbalera Marka Gobeljića postala prava domaćica. Upravo Gobeljić je objavio fotografiju svoje devojke za šporetom koja vredno farba jaja. Da li Kaći ovo ide od ruke ili ne, verovatno će fudbaler obavestiti javnost, a možda to učini i ona.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Seka ima i dekoraciju
RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Domaćica... Seka Aleksić

Osim Kaće, tradicionalno i sa decom, jaja farba i velika hrišćanka među pevačicama, Svetlana Seka Aleksić koja je za praznik obezbedila i dekoraciju pa je Uskršnji venčić sa jajima okačila na ulazna vrata svog doma.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Pokazala kako se to radi... Neda Ukraden

A da je u dobroj formi i što se tiče poslova u kuhinji, otkrila je i Neda Ukraden koja je obojila jaja u crvenu boju i ujedno pripremila čuvarkuću.

Foto: instagram.com/neda.ukraden
Spremna za Uskrs...

I među glumicama je prisutan talenat za farbanje jaja, pa se onim koje je ona ofarbala pohvalila i Kalina Kovačević, dok je Nina Janković sav posao prepustila svom sinu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
I ona je dobra domaćica... Kalina Kovačević
Foto: instagram.com/kalinakovacevic/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading